|
Składniki | ||
pełnoziarnista bagietka | 1 sztuka | |
Majonez Hellmann’s Original | 3 łyżki | |
jajka ugotowane na twardo | 4 sztuki | |
chrzan starty | 1 łyżeczka | |
miód | 1 łyżeczka | |
sałata karbowana, liście | 4 sztuki | |
Rama Classic | 1 łyżka | |
koperek do dekoracji | 0.5 pęczków |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Bagietkę pokrój na małe kromki, opiecz chwilę na rozgrzanej suchej patelni a następnie, posmaruj margaryną. Na każdej kromce połóż kawałek sałaty. |
Krok 2 |
Jajka obierz i posiekaj drobno. Połącz w miseczce z majonezem, chrzanem oraz miodem. Wszystko razem wymieszaj dokładnie. |
Krok 3 |
Przygotowaną pastę jajeczną nałóż na kanapki i udekoruj gałązkami koperku. |
Autor: Piotr Murawski |