|
Składniki | ||
pokrojona w słupki marchew | 2 sztuki | |
korzeń pietruszki pokrojony w słupki | 2 sztuki | |
pokrojony w słupki seler | 1 sztuka | |
por pokrojony w słupki | 2 sztuki | |
pęczak | 1 szklanka | |
zielone pesto | 2 łyżeczki | |
lubczyk | 1 łyżeczka | |
posiekana natka pietruszki | 1 szczypta | |
sól | 1 szczypta | |
pieprz | 1 szczypta | |
Bulionetka drobiowa Knorr | 1 sztuka | |
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr | 1 sztuka |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Warzywa umyć,obrać i pokroić w słupki.Gotować warzywa z bulionetką drobiową.Umyty pęczak,ugotować w osolonej wodzie.Do zupy dodać pesto oraz przyprawy w tym mini kosteczkę pietruszka.Podawać z kaszą oraz pokrojoną zieleniną. |
Autor: supermama |