| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Dokładnie umyte ziemniaki pokrój na cztery części i lekko posól. Upiecz je na grillu. Kiedy będą gotowe odłóż je.
|
| Krok 2 |
| W miseczce dokładnie wymieszaj miękkie masło, posiekane zioła i skruszone Mini kostki Czosnek Knorr. |
| Krok 3 |
| Papryki pokrój na małe kawałki, boczek w kostkę. Cukinie pokrój wzdłuż na cienkie plastry, najlepiej przy pomocy szerokiej obieraczki lub maszyny do krojenia. Plastry cukini posmaruj cienką warstwą przygotowanego maseła ziołowego i zwiń w rulony. |
| Krok 4 |
| Na patyczki do szaszłyków nadziewaj naprzemian cukinię, kawałek boczku, paprykę, cebulę i kawałki pomidorów. |
| Krok 5 |
| Gotowe szaszłyki oprósz Przyprawą do gyrosa Knorr i upiecz na grillu do momentu, gdy warzywa się zarumienią, a boczek będzie lekko chrupiący.Szaszłyki podajemy z ziemniakami posmarowanymi masełkiem. |