Przygotowanie |
Krok 1 |
Piersi z kurczaka pokrój w kostkę, oprósz przyprawą do kurczaka Knorr i wstaw na około 30 minut do lodówki. |
Krok 2 |
Pomidory, sałatę i pieczarki oczyść. Pomidory i pieczarki pokrój, sałatę porwij na mniejsze części. Kukurydzę odsącz z zalewy. Warzywa włóż do salaterki i lekko wymieszaj.
|
Krok 3 |
Na patyczki do szaszłyków nadziej mięso. Szaszłyki usmaż na małym ogniu ze wszystkich stron. |
Krok 4 |
Przygotuj sos sałatkowy Knorr według przepisu na opakowaniu. Polej nim warzywa. |
Krok 5 |
Rozłóż sałatkę na talerzu, ułóż na niej szaszłyki i posyp posiekanym szczypiorem. Podawaj ze stostowaną bagietką. |