| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pietruszkę, seler i marchew pokrój w kostkę o boku 2 cm. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Warzywa umieść w naczyniu żaroodpornym, skrop oliwą oraz dopraw. Piecz przez 20 minut. |
| Krok 2 |
| Mięso pokrój w medaliony, rozbij lekko tłuczkiem i dopraw Przyprawą do żeberek Knorr. |
| Krok 3 |
| Smaż mięso, aż będzie rumiane z obu stron, przełóż na bok. |
| Krok 4 |
| Na tą samą patelnie daj duże kawałki grzybów. |
| Krok 5 |
| Po chwili smażenia dodaj pokrojony w paski boczek. |
| Krok 6 |
| Wlej śmietankę, dodaj mięso i całość duś ok. 10 minut, aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Podawaj z pieczonymi warzywami. |