| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Namocz makaron w gorącej wodzie przez 10 minut, odsącz. |
| Krok 2 |
| Na woku rozgrzej olej, wrzuć czosnek, pokrojone w kostkę mięso z kury oraz krewetki. Smaż 5 minut. |
| Krok 3 |
| Szczypiorek posiekaj i dodaj. Zamieszaj. |
| Krok 4 |
| Następnie dodaj makaron i smaż 1 minutę. |
| Krok 5 |
| Wymieszaj składniki sosu; sos tajski chilli, sos rybny, sok z limonki oraz Fix Knorr. |
| Krok 6 |
| Wlej całość do potrawy w woku. |
| Krok 7 |
| Dodaj ubite jajko i smaż aż się zetnie. Na koniec dodaj kiełki i smaż 1 minutę. Podawaj na talerzu posypane orzeszkami ziemnymi. |