| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Żółtka, cukier, Kasię, serki - wymieszać mikserem. |
| Krok 2 |
| Dodać mleko w proszku. |
| Krok 3 |
| Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości zimnej wody; (przed dodaniem do masy wstawić do garnka z gorącą wodą). |
| Krok 4 |
| Dodać do masy. |
| Krok 5 |
| Całość podzielić na 2 części. |
| Krok 6 |
| Biszkopty nasączyć w kawie rozpuszczalnej z dodatkiem alkoholu (np. amaretto) |
| Krok 7 |
| Na spodzie blaszki ułożyć 1 warstwę nasączonych biszkoptów i przykryć je pierwszą częścią masy. |
| Krok 8 |
| Na masę położyć drugą warstwę nasączonych biszkoptów i również przykryć ją drugą warstwą masy. |
| Krok 9 |
| Całość można posypać kakaem i wstawić do lodówki. |