| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Żółtka utrzeć z cukrem na gładką masę. |
| Krok 2 |
| Dodać stopniowo serek mascarpone, ubijać krem, aż zgęstnieje. |
| Krok 3 |
| Kawę połączyć z amaretto. |
| Krok 4 |
| Nasączać kolejno biszkopty i ułożyc na dnie naczynia. Ja użyłam kieliszków. |
| Krok 5 |
| Na biszkopty wyłożyć warstwę kremu, posypać delikatnie kakao. |
| Krok 6 |
| Namoczyć kolejne biszkopty i wyłożyć na kremie. |
| Krok 7 |
| Ponownie posypać kakao. I kolejna wartwa nasączonych biszkoptów i krem. |
| Krok 8 |
| Wstawić do lodówki na ok. 2 godziny. Wierzch przed podaniem posypać kakao lub gorzką czekoladą . |