| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Miękką Kasię utrzyj z cukrem, dodając po jednym jajku. Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i wsypuj ciągle mieszając do masy jajecznej. |
| Krok 2 |
| Czekoladę połam na kawałki, włóż do rondelka i rozpuść w kąpieli wodnej, a następnie dodaj do ciasta i wymieszaj. |
| Krok 3 |
| Ciasto przełóż do wysmarowanej Kasią i obsypanej mąką tortownicy i piecz około 30 minut w 180 st. C. |
| Krok 4 |
| Jeszcze ciepłe ciasto wyjmij z formy i połóż do góry dnem. Poczekaj aż ostygnie. |
| Krok 5 |
| Białą polewę rozpuść w kąpieli wodnej i polej nią ciasto. |
| Krok 6 |
| Na wierzchu ułóż żelkowe serduszka, środek i boki posyp posypką cukrową. |