Przygotowanie |
Krok 1 |
Białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę. |
Krok 2 |
Wsypać cukier i cukier waniliowy- dalej ubijać. |
Krok 3 |
Nastepnie dodac zóltka i make wymieszaną z proszkiem do pieczenia. |
Krok 4 |
Przełożyć do wysmarowanej tłuszczem prostokątnej tortownicy. |
Krok 5 |
Po ostudzeniu biszkopt przekroić na 2 placki. |
Krok 6 |
Nasączyc sokiem lub herbatą z cukrem i i przekładać kremem. |
Krok 7 |
Krem przygotować według przepisu na opakowaniu. |
Krok 8 |
Cały tort udekorować kremem zielonym(do kremu waniliowego dodać zielony barwnik) |
Krok 9 |
Zrobic wzory(trawa,piłka,bramki)lub według wlasnego uznania . |