| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę. |
| Krok 2 |
| Wsypać cukier i cukier waniliowy- dalej ubijać. |
| Krok 3 |
| Nastepnie dodac zóltka i make wymieszaną z proszkiem do pieczenia. |
| Krok 4 |
| Przełożyć do wysmarowanej tłuszczem prostokątnej tortownicy. |
| Krok 5 |
| Po ostudzeniu biszkopt przekroić na 2 placki. |
| Krok 6 |
| Nasączyc sokiem lub herbatą z cukrem i i przekładać kremem. |
| Krok 7 |
| Krem przygotować według przepisu na opakowaniu. |
| Krok 8 |
| Cały tort udekorować kremem zielonym(do kremu waniliowego dodać zielony barwnik) |
| Krok 9 |
| Zrobic wzory(trawa,piłka,bramki)lub według wlasnego uznania . |