| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Żółtka oddzielić od białek i wymieszać z proszkiem do pieczenia. |
| Krok 2 |
| Białka ubić mikserem na sztywną pianę i kolejno dodawać: cukier, żółtka, oliwę i wodę. |
| Krok 3 |
| Wyłączyć mikser, a następnie porcjami wsypywać mąkę i delikatnie oraz dokładnie mieszać łyżką. |
| Krok 4 |
| Blachę prostokątną lub blachę w kształcie misia wysmarować Kasią (ja wycinałam kształt misia nożem), wysypać bułką tartą. |
| Krok 5 |
| Wylać biszkopt. Włożyć do zimnego piekarnika. Włączyć dół na 180 st. C i piec 10 min. |
| Krok 6 |
| Następnie przełączyć na góra/dół i piec kolejne 15 - 20 min. |
| Krok 7 |
| Po wyciągnięciu z piekarnika obkroić nożem wokół formy, żeby równo "usiadł". |