| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Żółtka z cukrem ubić na parze, dodać śmietankę, zdjąć z ognia ciągle ubijając. |
| Krok 2 |
| Połączyć z pianą z białek, masę delikatnie wymieszać z orzechami, dodać skórkę pomarańczową, bułkę tartą i proszek do pieczenia, delikatnie wymieszać. |
| Krok 3 |
| Przełożyć do tortownicy o średnicy 20 cm. |
| Krok 4 |
| Piec 50 min. w temp. 180 stopni. |
| Krok 5 |
| Wystudzone ciasto przekroić na trzy placki. |
| Krok 6 |
| Jeden posmarować dżemem, drugi kremem ukręconym z Kasi, żółtek, cukru, czekolady roztopionej z łyżką Kasi i odrobiną śmietanki i wódki. |
| Krok 7 |
| Przykryć trzecim plackiem. |