| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| CIASTO I: Białka ubić z cukrem, dodać pozostałe składniki i upiec placek (ok. 20 minut w 180 C) |
| Krok 2 |
| CIASTO II: Przygotować ciasto na biszkopt. Podzielić na 2 części i upiec (ok. 15 minut w 180 C). |
| Krok 3 |
| MASA Ugotować budyń. 1,5 kostki Kasi utrzeć, dodawać budyń i spirytus. |
| Krok 4 |
| Podzielić na 2 części, do jednej dodać kakao. |
| Krok 5 |
| KULKI: Mleko zagotować z cukrem i dodać mąkę wymieszaną z kokosem, ugotować, po ostygnięciu robić kulki wielkości wiśni (wychodzi około 50 sztuk). |
| Krok 6 |
| Placki nasączyć. |
| Krok 7 |
| SKŁADANIE Ciasto ciemne - masa jasna - ciasto orzechowe – połowa masy ciemnej – ułożyć kulki – masa ciemna – ciasto ciemne |