| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Upiec biszkopt (duża blacha lub tortownica). |
| Krok 2 |
| Ostudzić i przekroić na 3 części, nasączyć wodą z cytryną i cukrem. |
| Krok 3 |
| Krem: Z mleka, cukru oraz mąki pszennej i ziemniaczanej ugotować budyń. Ostudzić i połączyć z Kasią. |
| Krok 4 |
| Podzielić na 2 części. I krem: dodać potartą czekoladę i kakao. |
| Krok 5 |
| II krem: brzoskwinie obrać, podzielić na cząstki i krótko obgotować w słodzonej wodzie. Ostudzić i drobno posiekać. |
| Krok 6 |
| Dodać sok z cytryny do smaku. |
| Krok 7 |
| Biszkopt przełożyć przygotowanymi kremami i dowolnie udekorować. |
| Krok 8 |
| Najlepiej przygotować 1 - 2 dni przed podaniem. |