Przygotowanie |
Krok 1 |
Upiec biszkopt (duża blacha lub tortownica). |
Krok 2 |
Ostudzić i przekroić na 3 części, nasączyć wodą z cytryną i cukrem. |
Krok 3 |
Krem: Z mleka, cukru oraz mąki pszennej i ziemniaczanej ugotować budyń. Ostudzić i połączyć z Kasią. |
Krok 4 |
Podzielić na 2 części. I krem: dodać potartą czekoladę i kakao. |
Krok 5 |
II krem: brzoskwinie obrać, podzielić na cząstki i krótko obgotować w słodzonej wodzie. Ostudzić i drobno posiekać. |
Krok 6 |
Dodać sok z cytryny do smaku. |
Krok 7 |
Biszkopt przełożyć przygotowanymi kremami i dowolnie udekorować. |
Krok 8 |
Najlepiej przygotować 1 - 2 dni przed podaniem. |