| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Galaretki rozpuścić w połowie wody, a następnie wlać do formy w kształcie pierścienia. |
| Krok 2 |
| Do galaretki dodaj umyte i obrane owoce. |
| Krok 3 |
| Całość wstaw do lodówki, aby galaretka stężała. |
| Krok 4 |
| Żelatynę zalej w rondelku 1/4 szklanki zimnej wody, odstaw na 5 minut. |
| Krok 5 |
| Jajka włóż na 20 sekund do wrzątku, a następnie rozbij i utrzyj mikserem z cukrem. |
| Krok 6 |
| Dodaj zmielony ser i miękką Kasię. |
| Krok 7 |
| Wszystko wymieszaj mikserem. |
| Krok 8 |
| Żelatynę lekko podgrzej, aby się rozpuściła. |
| Krok 9 |
| Włóż do niej 2 łyżki masy serowej, wymieszaj, a następnie dodaj do reszty masy serowej. |
| Krok 10 |
| Całość przełóż do formy na stężałą galaretkę. |
| Krok 11 |
| Odstaw ponownie do lodówki na około 60 minut. |
| Krok 12 |
| Przed podaniem formę zanurz na 5 sekund w ciepłej wodzie, potem przykryj dużym talerzem i odwróć do góry dnem. |