Tortilla z kapustą pekińską

2


Łatwe


30 min.


4 os.

Składniki
cebula1 sztuka
jogurt naturalny120 mililitrów
pomidorki koktajlowe10 sztuk
czosnek ząbki 3 sztuki
ogórki kiszone3 sztuki
kapusta pekińska1 sztuka
kukurydza konserwowa1 opakowanie
majonez120 mililitrów
tortilla4 sztuki
kapusta czerwona 0.5 sztuk
Przygotowanie
Krok 1
Kapusty poszatkuj, ogórki pokrój w kostkę, wymieszaj z odcedzoną kukurydzą.
Krok 2
Pomidory umyj, podziel na połówki, dorzuć do pozostałych warzyw.
Krok 3
Czosnek zmiażdż i wymieszaj z jogurtem oraz majonezem.
Krok 4
Na tortille wyłóż warzywny farsz na tortille, polej sosem czosnkowym, zawiń w rulonik. Podgrzej, żeby były ciepłe.
Autor: pasibrzuchPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl