|
Składniki | ||
cebula | 1 sztuka | |
jogurt naturalny | 120 mililitrów | |
pomidorki koktajlowe | 10 sztuk | |
czosnek ząbki | 3 sztuki | |
ogórki kiszone | 3 sztuki | |
kapusta pekińska | 1 sztuka | |
kukurydza konserwowa | 1 opakowanie | |
majonez | 120 mililitrów | |
tortilla | 4 sztuki | |
kapusta czerwona | 0.5 sztuk |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Kapusty poszatkuj, ogórki pokrój w kostkę, wymieszaj z odcedzoną kukurydzą. |
Krok 2 |
Pomidory umyj, podziel na połówki, dorzuć do pozostałych warzyw. |
Krok 3 |
Czosnek zmiażdż i wymieszaj z jogurtem oraz majonezem. |
Krok 4 |
Na tortille wyłóż warzywny farsz na tortille, polej sosem czosnkowym, zawiń w rulonik. Podgrzej, żeby były ciepłe. |
Autor: pasibrzuch |