Tosty z gruszką, miodem i cynamonem
  • 10 minut
  • 1 osoba
  • Łatwe

Składniki:

  • kromka pieczywa tostowego - 1 sztuka
  • Rama z olejem z orzechów włoskich - 1 łyżeczka
  • gruszka - 0.5 sztuk
  • miód - 1 łyżeczka
  • garść orzechów włoskich - 1 sztuka
  • Cynamon z Wietnamu Knorr - 1 szczypta

Sposób przygotowania:

  1. Pieczywo tostowe opiecz w tosterze. Upieczoną kromkę posmaruj Ramą z olejem z orzechów włoskich.
  2. Umyj i obierz gruszkę, następnie pokrój ją w cienkie plastry i ułóż na pieczywie tostowym.
  3. Orzechy włoskie upraż na rozgrzanej patelni i udekoruj nimi kanapkę, całość polej z wierzchu łyżeczką miodu. Posyp szczyptą cynamonu.