Tosty z gruszką, miodem i cynamonem

19


Łatwe


10 min.


1 os.

Składniki
kromka pieczywa tostowego1 sztuka
Rama z olejem z orzechów włoskich1 łyżeczka
gruszka0.5 sztuk
miód1 łyżeczka
garść orzechów włoskich1 sztuka
Cynamon z Wietnamu Knorr1 szczypta
Przygotowanie
Krok 1
Pieczywo tostowe opiecz w tosterze. Upieczoną kromkę posmaruj Ramą z olejem z orzechów włoskich.
Krok 2
Umyj i obierz gruszkę, następnie pokrój ją w cienkie plastry i ułóż na pieczywie tostowym.
Krok 3
Orzechy włoskie upraż na rozgrzanej patelni i udekoruj nimi kanapkę, całość polej z wierzchu łyżeczką miodu. Posyp szczyptą cynamonu.
Autor: przepisy.pl Przepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl