| 
 | |||||||||
| Składniki | ||
| kromka pieczywa tostowego | 1 sztuka | |
| Rama z olejem z orzechów włoskich | 1 łyżeczka | |
| gruszka | 0.5 sztuk | |
| miód | 1 łyżeczka | |
| garść orzechów włoskich | 1 sztuka | |
| cynamon | 1 szczypta | 
| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Pieczywo tostowe opiecz w tosterze. Upieczoną kromkę posmaruj Ramą z olejem z orzechów włoskich. | 
| Krok 2 | 
| Umyj i obierz gruszkę, następnie pokrój ją w cienkie plastry i ułóż na pieczywie tostowym. | 
| Krok 3 | 
| Orzechy włoskie upraż na rozgrzanej patelni i udekoruj nimi kanapkę, całość polej z wierzchu łyżeczką miodu. Posyp szczyptą cynamonu. | 
| Autor: przepisy.pl |