| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Jajka z cukrem ubijamy mikserem na puszystą masę, dodajemy mąkę i delikatnie mieszamy końcówkami do mieszania. |
| Krok 2 |
| Ciasto wylewamy na blachę (prostokątną). Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 160*C i pieczemy 10-15 minut. |
| Krok 3 |
| Galaretki rozpuszczamy w około 800 ml wrzątku, ostawiamy do wystudzenia. Truskawki miksujemy. |
| Krok 4 |
| Gdy galaretka nieco stężeje, łączymy ją z musem. Żelatynę dokładnie rozpuszczamy w 150 ml gorącej wody, po czym strudzimy i dodajemy do masy. |
| Krok 5 |
| Masę ostawiamy do częściowego stężenia, a następnie wylewamy na ostudzony biszkopt i wstawiamy do lodówki, by stężała. |
| Krok 6 |
| Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem na sztywno i kleksami dekorujemy ciasto. |