Twaróg do chleba po meksykańsku na śniadanie

0


Łatwe


15 min.


1 os.

Składniki
sól1 szczypta
masło100 gramów
papryka1 łyżeczka
kwaśna śmietana2 łyżki
ogórek0.5 sztuk
papryka konserwowa1 sztuka
szczypiorek posiekany1 łyżka
tłusty ser biały 250 gramów
por posiekany 0.3 szklanek
Przygotowanie
Krok 1
Biały ser i masło utrzyj na jednolitą masę.
Krok 2
Dodaj słodką paprykę w proszku, dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Ogórka, pora, paprykę pokrój w drobną kostkę i wraz ze śmietaną dodaj do sera.
Krok 4
Dokładnie wymieszaj i schłódź w lodówce.
Autor: pasibrzuchPrzepis z serwisu kulinarnego www.przepisy.plZnajdź nas na Facebooku www.facebook.com/przepisypl