| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| BISZKOPTY: Białka ubić z cukrem dodać żółtka, następnie mąkę i proszek do pieczenia i piec 2 biszkopty. |
| Krok 2 |
| MASA: Ser mascarpone utrzeć z 2 łyżkami cukru pudru. Śmietanę ubić z 2 łyżkami cukru pudru. Galaretkę rozpuścić w pół szklanki wody. Do ubitej śmietany dodać tężejącą galaretkę i ubić. |
| Krok 3 |
| KROKANT: kokos, Kasię i cukier razem wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji, po wyrobieniu włożyć do pieca i prażyć aż do uzyskania złotego koloru. |
| Krok 4 |
| WYKONANIE: Na biszkopcie posmarować serek mascarpone, na to wyłożyć śmietanę z galaretką, przykryć drugim biszkoptem. |
| Krok 5 |
| Posmarować górę dżemem brzoskwiniowym, a na wierzch posypać zrumienionym kokosem. |