| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| W dużej misce wymieszaj mięso mielone z przyprawami, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i dwiema łyżkami wody.
|
| Krok 2 |
| Mozzarellę odcedź, pokrój w kostkę i dodaj do mięsa. Wszystko dokładnie wymieszaj.
|
| Krok 3 |
| Nadziewaj surowe rurki makaronu cannelloni masą mięsną. Możesz użyć do tego rękawa cukierniczego lub torebki foliowej z odciętym rogiem.
|
| Krok 4 |
| Naczynie żaroodporne wysmaruj margaryną i układaj napełnione rurki. |
| Krok 5 |
| Cannelloni zalej dokładnie sosem Spaghetti Toscana Knorr. |
| Krok 6 |
| Całość posyp startym serem, przykryj folią aluminiową i zapiekaj w temperaturze 160 °C przez 30 minut. Następnie zdejmij folię, zwiększ temperaturę do 180 °C i zapiekaj jeszcze 10 minut, aby ser ładnie się zarumienił. |