|
Składniki | ||
olej | ||
pieprz | ||
śmietana | 0.5 szklanek | |
czosnek ząbki | 2 sztuki | |
żółty ser | 150 gramów | |
filety z kurczaka | 2 sztuki | |
mieszanka warzyw | 0.5 opakowań |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Filety z kurczaka pokrój w grubsza kostkę, posyp przyprawami i usmaż na oleju. |
Krok 2 |
Następnie przełóż do warzyw razem z posiekanym czosnkiem. Dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku. |
Krok 3 |
Naczynie żaroodporne wysmaruj tłuszczem i przełóż całą masę. |
Krok 4 |
Polej śmietaną i posyp żółtym serem. |
Krok 5 |
Wstaw do rozgrzanego piekarnika o temperaturze 180 stopni na 15 minut. |
Autor: pasibrzuch |