| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Rozgrzej olej na patelni i podsmaż cebulę pokrojoną w drobną kostkę. |
| Krok 2 |
| Tak przygotowane ciasto nakładaj na wierzch foremek. Całość zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 190 °C przez 10-15 minut. |
| Krok 3 |
| Do miski przełóż płatki ciasta filo i pokrusz je dłonią. Dodaj miękką margarynę i ponownie wymieszaj wszystko dłonią. |
| Krok 4 |
| Po ugotowaniu przełóż masę do pojedynczych foremek. |
| Krok 5 |
| Gdy się zrumieni, dodaj pokrojone mięso oraz plastry pieczarek. Całość smaż przez kilka minut.
Po tym czasie dodaj różyczki z kalafiora.
|
| Krok 6 |
| Fix Knorr wymieszaj z mlekiem i wlej na patelnię. Całość gotuj ok. 5 minut. |