Przygotowanie |
Krok 1 |
Rozgrzej olej na patelni i podsmaż cebulę pokrojoną w drobną kostkę. |
Krok 2 |
Tak przygotowane ciasto nakładaj na wierzch foremek. Całość zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 190 °C przez 10-15 minut. |
Krok 3 |
Do miski przełóż płatki ciasta filo i pokrusz je dłonią. Dodaj miękką margarynę i ponownie wymieszaj wszystko dłonią. |
Krok 4 |
Po ugotowaniu przełóż masę do pojedynczych foremek. |
Krok 5 |
Gdy się zrumieni, dodaj pokrojone mięso oraz plastry pieczarek. Całość smaż przez kilka minut.
Po tym czasie dodaj różyczki z kalafiora.
|
Krok 6 |
Fix Knorr wymieszaj z mlekiem i wlej na patelnię. Całość gotuj ok. 5 minut. |