| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Żółtka oddziel od białek. Mąkę wymieszaj z 600 ml mleka i 2 żółtkami. |
| Krok 2 |
| Z białek ubij pianę i ostrożnie wymieszaj ją z ciastem naleśnikowym. Ciasto odstaw na 30 minut. |
| Krok 3 |
| Maliny rozmroź. Orzechy posiekaj, a twaróg utrzyj na gładko z resztą mleka, 2 żółtkami oraz cukrami. |
| Krok 4 |
| Odłóż około 1/3 kremu, resztę wymieszaj z 1/3 malin i 2/3 orzechów. |
| Krok 5 |
| Gdy ciasto odpocznie usmaż naleśniki. Gotowe posmaruj kremem orzechowo- malinowym, zwiń w rulony i pokrój na połówki. Ułóż w formie żaroodpornej. |
| Krok 6 |
| Śmietankę wymieszaj z pozostałym kremem twarogowym i resztą orzechów. Masą polej naleśniki. |
| Krok 7 |
| Zapiekaj 20 minut w temperaturze 190 stopni. Gotowy deser posyp pozostałymi malinami. |