| |||||||||
| Składniki | ||
| bagietka | 1 sztuka | |
| Delikat przyprawa uniwersalna Knorr | 1 łyżeczka | |
| margaryna | 1 łyżka | |
| mozzarella (duża kulka) | 1 sztuka | |
| świeży tymianek |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Bagietkę ponacinaj w poprzek co 3 cm do ¾ jej głębokości. |
| Krok 2 |
| Mozzarellę pokrój w cienkie plasterki. Margarynę rozpuść, wymieszaj z Delikatem Knorr i posmaruj nacięcia w bułce. |
| Krok 3 |
| Następnie w nacięcia powkładaj plastry sera i posyp listkami tymianku. |
| Krok 4 |
| Bułkę zawiń w aluminiową folię i wstaw do nagrzanego do 200 °C piekarnika na 10 minut. Gorącą bagietkę podawaj do sałatek. |
| Autor: przepisy.pl |