|
Składniki | ||
bagietka | 1 sztuka | |
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr | 1 łyżeczka | |
margaryna | 1 łyżka | |
mozzarella (duża kulka) | 1 sztuka | |
świeży tymianek |
Przygotowanie |
Krok 1 |
Bagietkę ponacinaj w poprzek co 3 cm do ¾ jej głębokości. |
Krok 2 |
Mozzarellę pokrój w cienkie plasterki. Margarynę rozpuść, wymieszaj z Delikatem Knorr i posmaruj nacięcia w bułce. |
Krok 3 |
Następnie w nacięcia powkładaj plastry sera i posyp listkami tymianku. |
Krok 4 |
Bułkę zawiń w aluminiową folię i wstaw do nagrzanego do 200 °C piekarnika na 10 minut. Gorącą bagietkę podawaj do sałatek. |
Autor: przepisy.pl |