| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Makaron ryżowy ugotuj oddzielnie w lekko osolonej wodzie.
|
| Krok 2 |
| Pierś z kurczaka obsmaż na patelni z olejem sezamowy. Ostudź i pokrój w kostkę.
|
| Krok 3 |
| Grzyby shitake sparz w gotującej się wodzie i pokrój na mniejsze kawałki. |
| Krok 4 |
| Zupę grzybową Knorr przygotuj według proporcji podanych na opakowaniu.
|
| Krok 5 |
| W miseczce na dnie umieść makaron, pokrojone w plastry grzyby shitake, pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka i tofu. Dodaj dwa plasterki czosnku, całość zalej gotującą się zupą Knorr.
|
| Krok 6 |
| Zupę dopraw sosem sojowym i podawaj posypaną kolendrą i szczypiorem pokrojonym w 2 centymetrowe kawałki. |