Przygotowanie |
Krok 1 |
Wodę wlej do rondla, dodaj kostkę Knorr i ugotuj esencjonalny bulion. |
Krok 2 |
Następnie pokrój schab w plastry, zmiażdż czosnek, zetrzyj imbir i dodaj do rondla razem z 2 łyżkami sosu sojowego. |
Krok 3 |
Gotuj przez 3 minuty od momentu wrzenia, po czym schab przełóż na rozgrzaną patelnię. |
Krok 4 |
Dolej resztę sosu sojowego, miód i kilka łyżek wywaru. Smaż przez 5 minut, aż mięso zbrązowieje. Następnie pokrój w paski. |
Krok 5 |
Do rondla z wywarem wrzuć główki kapusty pokrojone w kwadraty, cebulę dymkę pokrojoną w paski, makaron i pokrojone w plastry pieczarki. Gotuj przez 5 minuty. Do miseczek przełóż mięso i zalej zupą. |