| Przygotowanie | 
| Krok 1 | 
| Wodę wlej do rondla, dodaj kostkę Knorr i ugotuj esencjonalny bulion. | 
| Krok 2 | 
| Następnie pokrój schab w plastry, zmiażdż czosnek, zetrzyj imbir i dodaj do rondla razem z 2 łyżkami sosu sojowego. | 
| Krok 3 | 
| Gotuj przez 3 minuty od momentu wrzenia, po czym schab przełóż na rozgrzaną patelnię. | 
| Krok 4 | 
| Dolej resztę sosu sojowego, miód i kilka łyżek wywaru. Smaż przez 5 minut, aż mięso zbrązowieje. Następnie pokrój w paski. | 
| Krok 5 | 
| Do rondla z wywarem wrzuć główki kapusty pokrojone w kwadraty, cebulę dymkę pokrojoną w paski, makaron i pokrojone w plastry pieczarki. Gotuj przez 5 minuty. Do miseczek przełóż mięso i zalej zupą. |