| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Posiekaj drobno cebule, pokrój w kostkę marchew i obrane ze skórki pomidory. Odsącz fasolę po namoczeniu i przepłucz bieżącą wodą. W garnku rozgrzej oliwę, dodaj cebule i smaż do miękkości. Posiekaj selery naciowe. Dodaj do cebuli marchewkę, selery i smaż jeszcze 10 minut. |
| Krok 2 |
| Dodaj pomidory, przecier pomidorowy. |
| Krok 3 |
| Dodaj Przyprawę w mini kostkach Czosnek Knorr i kostki Bulionu na włoszczyźnie Knorr. Wymieszaj i dodaj fasolę. |
| Krok 4 |
| Zalej całość gorącą wodą i gotuj 1,5 godziny do momentu, aż fasola będzie miękka. Dopraw delikatnie solą i pieprzem, posyp natką pietruszki.
|