PRZEPISY.PL

Zupa wielowarzywna

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
10
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • marchewki2 szt
  • kalafior30 dkg
  • brokuły30 dkg
  • serek topiony śmietankowy1 szt
  • ziele angielskie3 szt
  • ziarna pieprzu5 szt
  • Krok 1

    Warzywa dokładnie umyj i obierz. Kalafiora i brokuły podziel na różyczki, a pozostałe warzywa pokrój w kostkę.
  • Krok 2

    Wszystkie warzywa zagotuj, dodając listek laurowy, pieprz oraz ziele angielskie, dodaj Bulionetkę Knorr.
  • Krok 3

    Gdy warzywa będą miękkie, dodaj serek topiony i chwilę pogotuj - do czasu, gdy zupa stanie się klarowna. Zupę możesz także zmiksować, tworząc krem.

Więcej przepisów z tym produktem

Bulionetka drobiowa KnorrZobacz wszystkie

Komentarze (0)

Podobne przepisy:

11
osób dodało do Mniamlisty
30''
4
Łatwe
273
osoby dodały do Mniamlisty
90''
6
Łatwe
8
osób dodało do Mniamlisty
30''
4
Łatwe
5
osób dodało do Mniamlisty
30''
4
Łatwe