PRZEPISY.PL

Zupa z selera naciowego

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
0
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • pieprz
    • Krok 1

      Oddziel liście selera od łodyg, posiekaj je i odłóż na bok. Pokrój łodygę selera.
    • Krok 2

      Obierz i posiekaj cebulę. Ziemniaki pokrój na plasterki.
    • Krok 3

      W rondlu zagotuj 0,75 ml wody i rozprowadź w niej Bulion na włoszczyźnie Knorr.
    • Krok 4

      Wrzuć warzywa i gotuj jeszcze 15 minut, aż wszystkie warzywa zmiękną.
    • Krok 5

      Rozgnieć ziemniaki widelcem. Posyp zupę liśćmi selera i podawaj.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Bulion na włoszczyźnie KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    0
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    6
    Łatwe
    0
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    519
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    8
    Łatwe
    82
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe