| |||||||||
| Składniki | ||
| biała kiełbasa | 1 sztuka | |
| Knorr Ekspresowy Żurek | 1 sztuka | |
| cebula | 1 sztuka | |
| posiekana natka pietruszki | 1 sztuka | |
| olej | 2 łyżki | |
| ziemniaki ugotowane w mundurkach | 2 sztuki |
| Przygotowanie |
| Krok 1 |
| Pokrój kiełbasę, ziemniaki i cebulę w plasterki. |
| Krok 2 |
| Przygotuj Żurek Knorr według przepisu na opakowaniu. |
| Krok 3 |
| Podsmaż na gorącym oleju ziemniaki na złoty kolor, odłóż na bok. Podsmaż kiełbasę i cebulę. |
| Krok 4 |
| Rozłóż dodatki na talerze, zalej gotowym żurkiem i posyp natką pietruszki. |
| Autor: przepisy.pl |