drobiowa masa mielona

65 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: drobiowa masa mielona (65)

Burgery drobiowe
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Burgery drobiowe to nieskomplikowana w przygotowaniu propozycja na obiad lub kolację dla całej ro...
Pulpety z mięsa drobiowego
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pulpety z mięsa drobiowego to sposób na szybki, a jednocześnie bardzo smaczny i uniwersalny obiad...
Tymbaliki ze szpinaku
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Tymbaliki to przekąska przygotowywana w formach i wykładana na talerz przed jej podaniem. Tymbali...
Zupa Mulligatwny
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pasztet domowy
ratingratingratingratingrating

101

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
Pasztet domowy z indyka
ratingratingratingratingrating

47

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
ratingratingratingratingrating

35

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
Kasza jęczmienna z pulpecikami
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Kasza jęczmienna to królowa polskich kasz. Jest najpopularniejszą ich odmianą, jedzoną niemal w k...
Flaki po warszawsku
ratingratingratingratingrating

84

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
To typowa polska potrawa, z regionu Mazowsza. Podawana jest jako gęsta, aromatyczna zupa z mięsną...
Sandacz z ziołami i glazurowaną marchewką
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Eleganckie danie – na wyciągniecie ręki. Ile razy odrzuciłaś myśl o ugotowaniu jakiejś potrawy, n...
Pasztet z wątróbek a la foie gras
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Są takie potrawy, których boisz się przyrządzać, bo myślisz, że to za trudne? Przecież zawsze moż...
Pasztet z królika
ratingratingratingratingrating

39

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
Tradycyjny pasztet z sosem majonezowo-chrzanowym
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dobry pasztet stanowi doskonałe urozmaicenie śniadania, kolacji, a także imprezowego menu, które...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Pasztet z królika z ziołami i słoniną
ratingratingratingratingrating

38

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Pasztet z królika z ziołami i słoniną jest bardzo delikatny oraz kremowy. Sprawdzi się zarówno ja...
Indyjskie curry z kurczakiem
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
75 min.
Aromatyczne indyjskie curry pełne kurczaka, warzyw i przypraw to świetny pomysł na orientalny obi...
Burgery z kurczaka
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Wśród grillowych klasyków znajdują się wszelkie rodzaje kiełbas, żeberka i skrzydełka. Przy najbl...
Pita z chińskimi pulpecikami
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Chcesz podać oryginalną przekąskę albo masz ochotę na danie kuchni orientalnej – zrób pitę z chiń...
Zupa krem z marchewki
ratingratingratingratingrating

70

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Bogracz z dzika (jelenia, sarny)
ratingratingratingratingrating

22

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dziczyzna to mięso niezwykle szlachetne i smaczne. W polskiej kuchni towarzyszy nam od zawsze – l...
Mięso drobiowe mielone
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.