esencja do duszonych mies knorr

224 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: esencja do duszonych mies knorr (224)

Duszona cielęcina
ratingratingratingratingrating

70

difficulty

łatwe

60 min.
Wypróbuj przepis na idealnie soczystą, duszoną cielęcinę. Potrawa doskonale nada się na wykwintny...
Duszona sztuka mięsa z grzybami - VIDEO
ratingratingratingratingrating

23

difficulty

łatwe

90 min.
Duszone mięso z grzybami to przepis, który zamieni nawet z pozoru zwykły obiad w prawdziwą ucztę...
Duszona wołowina z warzywami - VIDEO
ratingratingratingratingrating

15

difficulty

łatwe

60 min.
Wołowina jest mięsem, które dobrze komponuje się z warzywami korzeniowymi. Dlatego tak często prz...
Duszona baranina z warzywami
ratingratingratingratingrating

14

difficulty

łatwe

90 min.
Baranina jest mięsem dosyć rzadko spotykanym we współczesnej polskiej kuchni, będzie więc stanowi...
Polędwiczki duszone z cebulą i musztardą - VIDEO
ratingratingratingratingrating

18

difficulty

łatwe

45 min.
Kruche, soczyste mięso, zatopione w aromatycznym i aksamitnym sosie. Brzmi pysznie? I takie też s...
Duszona karkówka
ratingratingratingratingrating

32

difficulty

łatwe

45 min.
Chcesz zjeść na obiad soczyste i aromatyczne mięso, którego przygotowanie nie zajmie wiele czasu...
Zrazy schabowe duszone w cebulce
ratingratingratingratingrating

107

difficulty

łatwe

30 min.
Zrazy to potrawa z podsmażonego mięsa, duszonego wraz z warzywami i aromatycznymi przyprawami. Je...
Duszona kapusta z kiełbaskami
ratingratingratingratingrating

65

difficulty

łatwe

30 min.
Kapusta od lat niepodzielnie króluje na polskich stołach. Pekińska, włoska albo biała, świeża, ki...
Duszona karkówka w sosie własnym z cebulą
ratingratingratingratingrating

636

difficulty

łatwe

60 min.
Gdy zbliża się niedzielny, uroczysty obiad dla rodziny, zachwyć podniebienia swoich gości i przyr...
Rolada mięsna z ciasta francuskiego
ratingratingratingratingrating

41

difficulty

łatwe

60 min.
Cenisz sobie potrawy uniwersalne, które można podać na różne okazje? Mamy coś dla Ciebie! Rolada...
Pierogi z mięsem, soczewicą i kolendrą
ratingratingratingratingrating

6

difficulty

łatwe

90 min.
Pierogi przyrządzać można na wiele sposobów, a ich smak zależy przede wszystkim od farszu, którym...
Pomidory faszerowane mięsem
ratingratingratingratingrating

10

difficulty

łatwe

60 min.
Pachnące słońcem pomidory, faszerowane mielonym mięsem oraz ugotowanym na sypko ryżem, serwować m...
Polędwiczki wieprzowe duszone w sosie musztardowym z pieczarkami
ratingratingratingratingrating

102

difficulty

łatwe

15 min.
Polędwiczki to najszlachetniejsza część mięsa wieprzowego. Delikatne, kruche, smaczne, a przy tym...
Pierogi z mięsem i żurawiną
ratingratingratingratingrating

11

difficulty

łatwe

90 min.
Istnieje wiele wariantów pierogów. Ciekawą propozycją są te, do których farsz przyrządzisz z mięs...
Bigos z młodej kapusty
ratingratingratingratingrating

37

difficulty

łatwe

60 min.
Szukasz sprawdzonego przepisu na smaczne danie obiadowe? Bigos z tymiankiem będzie odpowiednim ro...
Bitki ze schabu
ratingratingratingratingrating

33

difficulty

łatwe

30 min.
Jeśli szukasz alternatywy dla popularnych schabowych, skosztuj bitek ze schabu. Są kruche, miękki...
Golonka w kapuście
ratingratingratingratingrating

64

difficulty

łatwe

90 min.
Golonka to danie, które przyrządzić można na wiele sposobów – po bawarsku, w piwnej kąpieli, a mo...
Boeuf Bourguignon
ratingratingratingratingrating

18

difficulty

średnie

90 min.
Wyjątkowe danie kuchni francuskiej. Wołowina po burgundzku, duszona w czerwonym winie, to uczta d...
Kurczak z rondla
ratingratingratingratingrating

12

difficulty

średnie

60 min.
Kurczak z rondla to pyszny i łatwy sposób na wykorzystanie całego korpusu. Uduś go w gęstym sosie...
Potrawka z cielęciny
ratingratingratingratingrating

10

difficulty

łatwe

45 min.
Cielęcina to mięso szlachetne i bardzo delikatne. Jego obecność na stole podniesie rangę uroczyst...
Duszona cielęcina
ratingratingratingratingrating

40

difficulty

łatwe

60 min.
Cielęcina uchodzi za jedno z najszlachetniejszych mięs używanych w polskiej kuchni. Propozycji je...
Bo rau thap cam - Wołowina w warzywach po wietnamsku
ratingratingratingratingrating

39

difficulty

łatwe

30 min.
Planujesz podróż do któregoś z państw Dalekiego Wschodu? Jeśli tak, to przepis na wołowinę w warz...
Fasolka po meksykańsku
ratingratingratingratingrating

11

difficulty

łatwe

45 min.
Kuchnia meksykańska słynie z legendarnej wręcz ostrości dań. Meksykanie lubią zwłaszcza uliczne j...
Żebra po kasselsku
ratingratingratingratingrating

20

difficulty

trudne

90 min.
Holiszki
ratingratingratingratingrating

384

difficulty

średnie

90 min.
Czy wiecie, co to są holiszki? To nic innego jak gołąbki po żydowsku, w aksamitnym, pomidorowym s...
Bogracz
ratingratingratingratingrating

118

difficulty

łatwe

60 min.
Nieco tajemniczo brzmiąca nazwa bogracz, to jednak nic innego, jak rodzaj kociołka, w którym zgod...
Leczo
ratingratingratingratingrating

7

difficulty

łatwe

30 min.
Trzy kolory papryki, pomidory, cebula – z tej kolorowej mieszanki można przygotować smakowite lec...