farsz suszone grzyby | Przepisy.pl

farsz suszone grzyby

73 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: farsz suszone grzyby (73)

Lasagne z grzybami
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Nazwa dania pochodzi od rodzaju makaronu, z którego jest tradycyjnie przygotowywane. Lasagne to p...
Zrazy z indyka z kaszą jaglaną, grzybami i tymiankiem
ratingratingratingratingrating

29

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy z delikatnego indyczego mięsa nadziewane kaszą oraz leśnymi grzybami sprawdzą się jako dani...
Pierogi z kapustą i grzybami
ratingratingratingratingrating

57

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pierogi z kapustą i grzybami smakują równie dobrze w świąteczne dni, jak i na co dzień. To danie...
Pierogi z grzybami
ratingratingratingratingrating

55

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Tradycyjne wigilijne pierogi z kapustą i grzybami, zastąpić możesz ich wersją pozbawioną kapusty...
Pierś z kurczaka faszerowana grzybami
ratingratingratingratingrating

79

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Soczyste drobiowe mięso z wyrazistym grzybowym farszem to propozycja na niedzielny obiad lub eleg...
Wigilijne gołąbki z ziemniakami i grzybami
ratingratingratingratingrating

270

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Świątecznego charakteru potrawom bożonarodzeniowym nadadzą suszone grzyby. Użyj ich nie tylko do...
Pyzy z kapustą i grzybami
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pyzy to jeden z najpopularniejszych w kuchni polskiej dań z mąki i ziemniaków. Mają postać dużych...
Pierogi z soją i grzybami
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
Pierogów nikomu specjalnie nie trzeba przedstawiać. Danie to, wywodzące się z polskiej tradycji k...
Paszteciki wigilijne z grzybami
ratingratingratingratingrating

46

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Podczas przygotowań do Świąt Bożego Narodzenia jesteśmy w stanie wypełnić cały dom niezrównanymi...
Kieszonki z indyka z grzybami
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Planujesz uroczysty obiad i szukasz wykwintnego, a jednocześnie łatwego w przygotowaniu dania? Zd...
Pierogi z mięsem i grzybami
ratingratingratingratingrating

48

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Niby zwyczajne pierogi z gotowanym mięsem, a jednak znacznie smaczniejsze i dużo bardzie szlachet...
Papryka faszerowana kaszą gryczaną i grzybami
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Faszerowanie warzyw to wyśmienity sposób na apetyczne przystawki, podstawę dań głównych czy samod...
Barszcz czerwony z grzybowym mieszkiem
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Barszcz to popularna zupa, przygotowywana na wiele sposobów. Jedną z najbardziej rozpowszechniony...
Barszcz świąteczny
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Nie byłoby świąt Bożego Narodzenia bez czerwonego barszczu z własnoręcznie ulepionymi uszkami z f...
Pstrąg faszerowany kiszoną kapustą
ratingratingratingratingrating

21

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Jeśli szukasz propozycji na smaczną rybę na Boże Narodzenie, to jesteś w odpowiednim miejscu. Wyp...
Pierogi z mięsem i kapustą
ratingratingratingratingrating

67

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Cienkie, delikatne ciasto i smakowite nadzienie to podstawy polskiej kulinarnej dumy narodowej. P...
Steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami w sosie
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Przygotuj steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami i przekonaj się, jak łatwo można przyrz...
Piersi z kurczaka z mozzarellą i pomidorami
ratingratingratingratingrating

165

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Piersi z kurczaka z mozzarellą i pomidorami to kompozycja prosta i bardzo smaczna. Połączenie del...
Kulebiak z kapustą
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Wigilijne pierogi w delikatnym cieście
ratingratingratingratingrating

253

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
Pierogi są sztandarowym polskim daniem, nie może ich więc zabraknąć również na świątecznym stole...
Pierogi z kaszą gryczaną
ratingratingratingratingrating

41

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Kasza gryczana to nie tylko smaczny dodatek do dań mięsnych, gulaszy i sosów. Świetnie sprawdzi s...
Steki wołowe faszerowane prawdziwkami i śliwką
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
Kulebiak z kapustą kiszoną
ratingratingratingratingrating

31

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Kulebiak przywędrował do nas z Ukrainy. Mimo że w oryginalnym przepisie było ciasto drożdżowe, dz...
Małopolskie gołąbki
ratingratingratingratingrating

34

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Barszcz wigilijny
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Barszcz jest jedną z najpopularniejszych zup podawanych w okresie świąt Bożego Narodzenia. Wywar...
Kotlet schabowy faszerowany kurkami
ratingratingratingratingrating

54

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Szukasz odmiany dla codziennej kuchni polskiej? Dobrze trafiłaś. Faszerowanie to najłatwiejszy s...
Zrazy kasztelańskie
ratingratingratingratingrating

315

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Do przygotowania zrazów kasztelańskich potrzebne jest mięso wołowe bez kości, najlepiej rostbef...
Kurczak w cieście
ratingratingratingratingrating

176

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Kurczaka jadamy bardzo często – do obiadu, sałatki czy w kanapkach. A może spróbować przyrządzić...