farsz suszone grzyby
55 przepisów
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: farsz suszone grzyby (55) 
łatwe
30 min.
Mięso umyj, pokrój w centymetrowej grubości plastry. Ostrym nożem z boku plastra zrób nacięcie tw...
średnie
90 min.
Nazwa dania pochodzi od rodzaju makaronu, z którego jest tradycyjnie przygotowywane. Lasagne to p...
łatwe
60 min.
Zrazy z delikatnego indyczego mięsa nadziewane kaszą oraz leśnymi grzybami sprawdzą się jako dani...
trudne
90 min.
Pierogów nikomu specjalnie nie trzeba przedstawiać. Danie to, wywodzące się z polskiej tradycji k...
łatwe
60 min.
Pyzy to jeden z najpopularniejszych w kuchni polskiej dań z mąki i ziemniaków. Mają postać dużych...
średnie
60 min.
Świątecznego charakteru potrawom bożonarodzeniowym nadadzą suszone grzyby. Użyj ich nie tylko do...
łatwe
90 min.
Mięso podziel na kilka mniejszych kawałków. Następnie ugotuj w lekko osolonej wodzie z dodatkiem...
łatwe
60 min.
Szukasz pomysłu na mięso drobiowe w nowej odsłonie? Kurczak faszerowany grzybami to najlepsza opc...
łatwe
30 min.
Planujesz uroczysty obiad i szukasz wykwintnego, a jednocześnie łatwego w przygotowaniu dania? Zd...
średnie
90 min.
Pierogi z kapustą i grzybami smakują równie dobrze w świąteczne dni, jak i na co dzień. To danie...
łatwe
60 min.
Barszcz to popularna zupa, przygotowywana na wiele sposobów. Jedną z najbardziej rozpowszechniony...
łatwe
90 min.
Tradycyjne wigilijne pierogi z kapustą i grzybami zastąpić możesz wersją pozbawioną kapusty. Do i...
średnie
60 min.
Niby zwyczajne pierogi z gotowanym mięsem, a jednak znacznie smaczniejsze i dużo bardziej szlache...
łatwe
60 min.
Przygotuj steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami i przekonaj się, jak łatwo można przyrz...
średnie
45 min.
Pierogi są sztandarowym polskim daniem, nie może ich więc zabraknąć również na świątecznym stole...
łatwe
60 min.
Grzybowe nadzienie nadaje mięsu wyrazisty smak i odpowiedni aromat. Sakiewki ze schabu są znakomi...
średnie
90 min.
Jeśli szukasz propozycji na smaczną rybę na Boże Narodzenie, to jesteś w odpowiednim miejscu. Wyp...
średnie
90 min.
Nie byłoby świąt Bożego Narodzenia bez czerwonego barszczu z własnoręcznie ulepionymi uszkami z f...
średnie
90 min.
Cienkie, delikatne ciasto i smakowite nadzienie to podstawy polskiej kulinarnej dumy narodowej. P...
łatwe
90 min.
Barszcz jest jedną z najpopularniejszych zup podawanych w okresie świąt Bożego Narodzenia. Wywar...
łatwe
45 min.
Podczas swoich kulinarnych eksperymentów z tym tradycyjnym polskim daniem nie ograniczaj się wyłą...
średnie
90 min.
Kulebiak przywędrował do nas z Ukrainy. Mimo że w oryginalnym przepisie było ciasto drożdżowe, dz...
średnie
90 min.
Kurczaka jadamy bardzo często – do obiadu, sałatki czy w kanapkach. A może spróbować przyrządzić...
średnie
60 min.
Choć Polacy uważają pierogi za swoją dumę narodową i dobro, którym należy chwalić się na całym św...
łatwe
60 min.
Do przygotowania zrazów kasztelańskich potrzebne jest mięso wołowe bez kości, najlepiej rostbef...
średnie
60 min.
Soczewica stała się we współczesnej kuchni bardzo popularna. Dzięki uniwersalnemu zastosowaniu je...