farsz z gotowanej wolowiny

44 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: farsz z gotowanej wolowiny (44)

Pulpety gotowane
ratingratingratingratingrating

43

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pomidorowy sos napoli to jedno z najprostszych i najbardziej klasycznych włoskich dodatków do dań...
Steki wołowe faszerowane prawdziwkami i śliwką
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
Meksykańskie burrito
ratingratingratingratingrating

21

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Chcesz przygotować smaczne danie z kuchni meksykańskiej? Dobrym wyborem będzie burrito. To placki...
Zrazy warmińskie
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami w sosie
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Przygotuj steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami i przekonaj się, jak łatwo można przyrz...
Holiszki
ratingratingratingratingrating

391

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Czy wiecie, co to są holiszki? To nic innego jak gołąbki po żydowsku, w aksamitnym, pomidorowym s...
Faszerowane papryki
ratingratingratingratingrating

21

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Faszerowane papryki to prosty w przygotowaniu, efektowny pomysł na treściwy obiad lub kolację dla...
Cebule faszerowane
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Faszerowane warzywa to doskonały sposób na pyszny obiad, przekąskę lub dodatek do dania głównego...
Naleśniki z mięsem i jarzynami
ratingratingratingratingrating

42

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Potrzebujesz prostego i sprawdzonego sposobu na przygotowanie wytrawnych naleśników? Zatem koniec...
Pierogi z mięsem, soczewicą i kolendrą
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Pierogi przyrządzać można na wiele sposobów, a ich smak zależy przede wszystkim od farszu, którym...
Pierogi z mięsem i żurawiną
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Istnieje wiele wariantów pierogów. Ciekawą propozycją są te, do których farsz przyrządzisz z mięs...
 Chili con carne zapiekane z tortillą
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Dziś w sprężystą tortillę zawijamy chili con carne z czerwoną fasolą i kukurydzą...
Gołąbki z młodej kapusty w sosie pomidorowym
ratingratingratingratingrating

46

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Młoda kapusta to nie tylko pyszny dodatek do potraw, sprawdzi się także do przygotowania smacznyc...
Szybka zapiekanka z polenty
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Na bazie polenty, czyli tradycyjnej włoskiej kaszki kukurydzianej, przyrządzisz wyśmienitą zapiek...
Kartacze
ratingratingratingratingrating

339

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
60 min.
Kartacz, zwany także cepelinem, to potrawa popularna zwłaszcza we wschodniej Polsce. Często mówi...
Pierogi z mięsem i kapustą
ratingratingratingratingrating

67

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Cienkie, delikatne ciasto i smakowite nadzienie to podstawy polskiej kulinarnej dumy narodowej. P...
Pierogi z mięsem i grzybami
ratingratingratingratingrating

48

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Niby zwyczajne pierogi z gotowanym mięsem, a jednak znacznie smaczniejsze i dużo bardzie szlachet...
Rolada z wołowiny
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Gołąbki  z młodej kapusty w pomidorach
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Najważniejsze w procesie przygotowywania gołąbków z młodej kapusty w pomidorach jest przyrządzeni...
Kołduny z mięsem
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
Pierogi z mięsem
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Wołowinę z rosołu z powodzeniem wykorzystasz do przygotowania smacznego farszu do pierogów. Wysta...
Faszerowane pieczarki
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pikantne, wyraziste i mocno ziołowe – faszerowane pieczarki to propozycja nie tylko na smaczną pr...
Góralskie krokiety
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Gołąbki
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Wystarczy zaledwie kilka składników i dobry przepis, by przygotować doskonałe gołąbki. Nadzienie...
Pikantne naleśniki
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.