farsz z gotowanej wolowiny | Przepisy.pl

farsz z gotowanej wolowiny

44 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: farsz z gotowanej wolowiny (44)

Pulpety gotowane
ratingratingratingratingrating

46

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pomidorowy sos napoli to jedno z najprostszych i najbardziej klasycznych włoskich dodatków do dań...
Steki wołowe faszerowane prawdziwkami i śliwką
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
Meksykańskie burrito
ratingratingratingratingrating

21

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Chcesz przygotować smaczne danie z kuchni meksykańskiej? Dobrym wyborem będzie burrito. To placki...
Zrazy warmińskie
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami w sosie
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Przygotuj steki z polędwicy wołowej z grzybami i śliwkami i przekonaj się, jak łatwo można przyrz...
Holiszki
ratingratingratingratingrating

394

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Czy wiecie, co to są holiszki? To nic innego jak gołąbki po żydowsku, w aksamitnym, pomidorowym s...
Faszerowane papryki
ratingratingratingratingrating

25

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Faszerowane papryki to prosty w przygotowaniu, efektowny pomysł na treściwy obiad lub kolację dla...
Cebule faszerowane
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Faszerowane warzywa to doskonały sposób na pyszny obiad, przekąskę lub dodatek do dania głównego...
Naleśniki z mięsem i jarzynami
ratingratingratingratingrating

44

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Potrzebujesz prostego i sprawdzonego sposobu na przygotowanie wytrawnych naleśników? Zatem koniec...
Pierogi z mięsem i żurawiną
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Istnieje wiele wariantów pierogów. Ciekawą propozycją są te, do których farsz przyrządzisz z mięs...
Pierogi z mięsem, soczewicą i kolendrą
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Pierogi przyrządzać można na wiele sposobów, a ich smak zależy przede wszystkim od farszu, którym...
Gołąbki z młodej kapusty w sosie pomidorowym
ratingratingratingratingrating

46

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Młoda kapusta to nie tylko pyszny dodatek do potraw, sprawdzi się także do przygotowania smacznyc...
 Chili con carne zapiekane z tortillą
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Dziś w sprężystą tortillę zawijamy chili con carne z czerwoną fasolą i kukurydzą...
Kartacze
ratingratingratingratingrating

354

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
60 min.
Polscy kucharze z dużym entuzjazmem przygotowują w swoich kuchniach potrawy, pochodzące nawet z n...
Szybka zapiekanka z polenty
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Na bazie polenty, czyli tradycyjnej włoskiej kaszki kukurydzianej, przyrządzisz wyśmienitą zapiek...
Pierogi z mięsem i kapustą
ratingratingratingratingrating

67

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Cienkie, delikatne ciasto i smakowite nadzienie to podstawy polskiej kulinarnej dumy narodowej. P...
Pierogi z mięsem i grzybami
ratingratingratingratingrating

48

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Niby zwyczajne pierogi z gotowanym mięsem, a jednak znacznie smaczniejsze i dużo bardzie szlachet...
Rolada z wołowiny
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Gołąbki  z młodej kapusty w pomidorach
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Najważniejsze w procesie przygotowywania gołąbków z młodej kapusty w pomidorach jest przyrządzeni...
Kołduny z mięsem
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
Pierogi z mięsem
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Wołowinę z rosołu z powodzeniem wykorzystasz do przygotowania smacznego farszu do pierogów. Wysta...
Faszerowane pieczarki
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pikantne, wyraziste i mocno ziołowe – faszerowane pieczarki to propozycja nie tylko na smaczną pr...
Gołąbki
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Wystarczy zaledwie kilka składników i dobry przepis, by przygotować doskonałe gołąbki. Nadzienie...
Góralskie krokiety
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.