farsz z natki pietruszki

184 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: farsz z natki pietruszki (184)

Pierś z kurczaka z orzechowym farszem
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Masz ochotę na nietypowe połączenia smakowe? Niebanalnym daniem o niezwykle wyrafinowanym smaku b...
Barszcz świąteczny
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Nie byłoby świąt Bożego Narodzenia bez czerwonego barszczu z własnoręcznie ulepionymi uszkami z f...
Pierogi ruskie
ratingratingratingratingrating

78

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pierogi ruskie to wbrew nazwie danie typowo polskie, a jego wykonanie jest prostsze niż myślisz...
Ziemniaki faszerowane po chłopsku
ratingratingratingratingrating

314

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Ziemniaki i śledzie to duet, który doskonale ze sobą współgra. Kto z nas nie zna sałatki śledziow...
Kasza kuskus pieczona w papryce
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Nadziewana papryka to jedno z tych dań, które bez wahania można zaliczyć do prawdziwych kulinarny...
Kurczak faszerowany pieczarkami z lubczykiem
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Kurczak od dawna jest obecny w tradycyjnej polskiej kuchni. Serwujesz go zapewne pod różnymi post...
Karp po żydowsku
ratingratingratingratingrating

64

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Karp po żydowsku to jeden z najpopularniejszych sposobów przyrządzenia tej wigilijnej ryby. Jego...
Jajka zapiekane  w kokilkach
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Jajka zapiekane w kokilkach, czyli świetny sposób na śniadanie oraz ciepłą przekąskę podczas przy...
Schab z pieczarkami pod pierzynką z majonezu i żółtego sera
ratingratingratingratingrating

328

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Schab z pieczarkami pod pierzynką z majonezu i żółtego sera to dobra alternatywa dla jego klasycz...
Pieczarki nadziewane
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Nadziewane pieczarki to pomysł na błyskawiczną przekąskę lub przystawkę. Idealnie sprawdzi się na...
Pałki z kurczaka faszerowane mięsem mielonym i papryką
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Lubisz drób i masz ochotę na wyjątkowe danie z tym mięsem w roli głównej? Mamy dla Ciebie doskona...
Cielęcina na niebiesko
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
Nutka ekstrawagancji w twojej kuchni. Zaskocz swoją rodzinę lub znajomych i na obiad przyrządź wy...
Galantyna z kaczki
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Jeśli szukasz eleganckiej potrawy na specjalne okazje, koniecznie wypróbuj przepis na pyszną gala...
Paszteciki z pieczarkami i serem pleśniowym - VIDEO
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Proponowane paszteciki łączą w sobie wyrazisty smak sera pleśniowego i delikatnych pieczarek. Jeś...
Pieczarki faszerowane
ratingratingratingratingrating

112

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Pieczone pieczarki z mięsnym farszem to nie tylko pyszna przekąska na ciepło – sprawdzą się też p...
Kolorowy talerz faszerowanych jaj
ratingratingratingratingrating

44

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Szukasz inspiracji na smaczną przekąskę z jajek? Kolorowy talerz faszerowanych jaj to pyszny spos...
Faszerowane ziemniaki z mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

44

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Faszerowane ziemniaki to smaczny sposób na efektowny obiad – wypróbuj ich w wariancie z mięsem mi...
Pieczeń rzymska z jajkiem
ratingratingratingratingrating

59

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Pieczeń rzymska, zwana także potocznie klopsem, pochodzi nie z Rzymu, a z… Niemiec. Nazwy potrwa...
Pierogi z grzybami
ratingratingratingratingrating

54

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Tradycyjne wigilijne pierogi z kapustą i grzybami, zastąpić możesz ich wersją pozbawioną kapusty...
Pieczona cebula z boczkiem
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Jeśli szukasz pomysłu na smaczne i proste danie to koniecznie wypróbuj przepis na delikatną, piec...
Cebule faszerowane
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Faszerowane warzywa to doskonały sposób na pyszny obiad, przekąskę lub dodatek do dania głównego...
Ziemniaki faszerowane mięsem
ratingratingratingratingrating

183

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Znudziły ci się kotlety z ziemniakami podawane na talerzu zawsze w ten sam sposób? Wypróbuj zupeł...
Zrazy z chrzanem
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Zrazy z chrzanem to bardzo smaczna wersja klasycznych zrazów z ogórkami i boczkiem. Do ich przygo...
Tartaletki ze szpinaku
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Tartalelki ze szpinaku to oryginalna propozycja na efektowne danie. Swój wyrazisty smak zawdzięcz...
Faszerowane ziemniaki
ratingratingratingratingrating

15

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
Jeżeli szukasz prostego sposobu na urozmaicenie codziennych potraw, to faszerowane warzywa będą ś...
Kurczak po polsku
ratingratingratingratingrating

28

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Faszerowane mięso to świetny sposób na wystawne danie. Zainspiruj się i przygotuj kurczaka po pol...
Kurczak z chorizo
ratingratingratingratingrating

19

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Nie uwierzysz jak łatwo i szybko można przygotować danie, które wygląda zupełnie niewinnie, a skr...
Sakiewki ze schabu z grzybami
ratingratingratingratingrating

68

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Grzybowe nadzienie nadaje mięsu wyrazisty smak i odpowiedni aromat. Sakiewki ze schabu są znakomi...
Karp faszerowany po żydowsku z burakami
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Karp faszerowany to danie kojarzone ze świętami Bożego Narodzenia. Proponowana wersja jest altern...