kuchnia polska zrazy
30 przepisów
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: kuchnia polska zrazy (30) 
łatwe
45 min.
Karkówka to mięso nadające się nie tylko do położenia na ruszcie podczas wakacyjnych przyjęć przy...
średnie
60 min.
Roladki z mięsa to typowa dla kuchni polskiej metoda serwowania zarówno wieprzowiny, jak i wołowi...
średnie
60 min.
Zrazy zawijane to smaczna mięsna potrawa, która łączy dobrze doprawioną, nieco pikantną wołowinę...
łatwe
60 min.
Do przygotowania zrazów kasztelańskich potrzebne jest mięso wołowe bez kości, najlepiej rostbef...
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym – staropolski specjał
Rolady wołowe w sosie własnym to potrawa zacz...
łatwe
60 min.
Zrazy zawijane to jeden z najpopularniejszych sposobów na przyrządzenie wołowiny. Dzięki temu prz...
średnie
60 min.
Zrazy z chrzanem to bardzo smaczna wersja klasycznych zrazów z ogórkami i boczkiem. Do ich przygo...
łatwe
60 min.
Dziś pod lupę weźmiemy danie wywodzące się z kuchni staropolskiej, a dokładniej szlacheckiej. Prz...
łatwe
60 min.
Lubisz połączenie soczystego mięsa i delikatnych warzyw? W takim razie koniecznie wypróbuj przepi...
łatwe
45 min.
Zrazy to potrawa z podsmażonego mięsa, duszonego wraz z warzywami i aromatycznymi przyprawami. Je...
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
łatwe
60 min.
Zawijane zrazy wołowe to popularne danie kuchni polskiej, które swoim smakiem zaspokoi najbardzie...
łatwe
60 min.
Zrazy z delikatnego indyczego mięsa nadziewane kaszą oraz leśnymi grzybami sprawdzą się jako dani...
łatwe
30 min.
Roladki z kurczaka to doskonała alternatywa dla popularnego kotleta de volaille. Zwłaszcza jeśli...
trudne
90 min.
Dewolaj przygotowany ze schabu z pieczarkami, śliwką i boczkiem to propozycja dla wszystkich, któ...