kuchnia polska zrazy

33 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: kuchnia polska zrazy (33)

Zrazy zawijane
ratingratingratingratingrating

14

difficulty

średnie

60 min.
Zrazy zawijane to smaczna mięsna potrawa, która łączy dobrze doprawioną, nieco pikantną wołowinę...
Zrazy zawijane
ratingratingratingratingrating

10

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy zawijane to jeden z najpopularniejszych sposobów na przyrządzenie wołowiny. Dzięki temu prz...
Zrazy kasztelańskie
ratingratingratingratingrating

304

difficulty

łatwe

60 min.
Do przygotowania zrazów kasztelańskich potrzebne jest mięso wołowe bez kości, najlepiej rostbef...
Zrazy wieprzowe
ratingratingratingratingrating

15

difficulty

średnie

60 min.
Roladki z mięsa to typowa dla kuchni polskiej metoda serwowania zarówno wieprzowiny, jak i wołowi...
Zrazy warmińskie
ratingratingratingratingrating

7

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy z karkówki
ratingratingratingratingrating

134

difficulty

łatwe

45 min.
Zrazy z karkówki z żurawinowym nadzieniem to idealna potrawa na rodzinny, niedzielny obiad, ale s...
Zrazy z chrzanem
ratingratingratingratingrating

10

difficulty

średnie

60 min.
Zrazy z chrzanem to bardzo smaczna wersja klasycznych zrazów z ogórkami i boczkiem. Do ich przygo...
Zrazy ze schabu
ratingratingratingratingrating

28

difficulty

łatwe

45 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Zawijane zrazy wołowe
ratingratingratingratingrating

12

difficulty

łatwe

60 min.
Zawijane zrazy wołowe to popularne danie kuchni polskiej, które swoim smakiem zaspokoi najbardzie...
Zrazy schabowe duszone w cebulce
ratingratingratingratingrating

107

difficulty

łatwe

30 min.
Zrazy to potrawa z podsmażonego mięsa, duszonego wraz z warzywami i aromatycznymi przyprawami. Je...
Zrazy wołowe z warzywami
ratingratingratingratingrating

4

difficulty

łatwe

60 min.
Lubisz połączenie soczystego mięsa i delikatnych warzyw? W takim razie koniecznie wypróbuj przepi...
Zrazy wołowe w sosie własnym
ratingratingratingratingrating

25

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym (nazywane także bitkami lub roladą) to świetny pomysł na sycący obia...
Zrazy z indyka z kaszą jaglaną, grzybami i tymiankiem
ratingratingratingratingrating

26

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy z delikatnego indyczego mięsa nadziewane kaszą oraz leśnymi grzybami sprawdzą się jako dani...
Zrazy wołowe z kaszą gryczaną i grzybami, podane na carpaccio z pieczonych bu...
ratingratingratingratingrating

15

difficulty

łatwe

45 min.
Kasza gryczana pasuje do grzybów idealnie, a zawinięta w mięso wołowe smakuje wybornie. Słodyczy...
Zupa gulaszowa
ratingratingratingratingrating

86

difficulty

łatwe

90 min.
Zupa gulaszowa to jedna z najpopularniejszych potraw kuchni węgierskiej, której podstawowymi skła...
Bitki z majerankiem
ratingratingratingratingrating

5

difficulty

łatwe

60 min.
Nadziewane roladki wołowe
ratingratingratingratingrating

5

difficulty

średnie

90 min.
Nadziewane roladki wołowe to kultowe danie kuchni śląskiej – doskonale wyglądają na talerzu i jes...
Roladki z fasolką szparagową
ratingratingratingratingrating

22

difficulty

łatwe

30 min.
Roladki z kurczaka to doskonała alternatywa dla popularnego kotleta de volaille. Zwłaszcza jeśli...
Wielkanocne zrazy
ratingratingratingratingrating

2

difficulty

łatwe

90 min.
Dewolaje
ratingratingratingratingrating

1

difficulty

trudne

90 min.
Dewolaj przygotowany ze schabu z pieczarkami, śliwką i boczkiem to propozycja dla wszystkich, któ...