kuchnia polska zrazy
30 przepisów
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: kuchnia polska zrazy (30) 
średnie
60 min.
Zrazy zawijane to smaczna mięsna potrawa, która łączy dobrze doprawioną, nieco pikantną wołowinę...
średnie
60 min.
Zrazy z chrzanem to bardzo smaczna wersja klasycznych zrazów z ogórkami i boczkiem. Do ich przygo...
łatwe
45 min.
Karkówka to mięso nadające się nie tylko do położenia na ruszcie podczas wakacyjnych przyjęć przy...
łatwe
60 min.
Zrazy zawijane to jeden z najpopularniejszych sposobów na przyrządzenie wołowiny. Dzięki temu prz...
średnie
60 min.
Roladki z mięsa to typowa dla kuchni polskiej metoda serwowania zarówno wieprzowiny, jak i wołowi...
łatwe
60 min.
Dziś pod lupę weźmiemy danie wywodzące się z kuchni staropolskiej, a dokładniej szlacheckiej. Prz...
łatwe
60 min.
Do przygotowania zrazów kasztelańskich potrzebne jest mięso wołowe bez kości, najlepiej rostbef...
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
łatwe
60 min.
Rolady wołowe w sosie własnym to potrawa zaczerpnięta z kuchni staropolskiej, w szczególności szl...
łatwe
60 min.
Zawijane zrazy wołowe to popularne danie kuchni polskiej, które swoim smakiem zaspokoi najbardzie...
łatwe
60 min.
Lubisz połączenie soczystego mięsa i delikatnych warzyw? W takim razie koniecznie wypróbuj przepi...
łatwe
45 min.
Zrazy to potrawa z podsmażonego mięsa, duszonego wraz z warzywami i aromatycznymi przyprawami. Je...
łatwe
60 min.
Zrazy z delikatnego indyczego mięsa nadziewane kaszą oraz leśnymi grzybami sprawdzą się jako dani...
łatwe
30 min.
Roladki z kurczaka to doskonała alternatywa dla popularnego kotleta de volaille. Zwłaszcza jeśli...
trudne
90 min.
Dewolaj przygotowany ze schabu z pieczarkami, śliwką i boczkiem to propozycja dla wszystkich, któ...