kuchnia polska zrazy | Przepisy.pl

kuchnia polska zrazy

30 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: kuchnia polska zrazy (30)

Zrazy zawijane
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Zrazy zawijane to smaczna mięsna potrawa, która łączy dobrze doprawioną, nieco pikantną wołowinę...
Zrazy warmińskie
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy z karkówki
ratingratingratingratingrating

142

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Zrazy z karkówki z żurawinowym nadzieniem to idealna potrawa na rodzinny, niedzielny obiad, ale s...
Zrazy z chrzanem
ratingratingratingratingrating

11

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Zrazy z chrzanem to bardzo smaczna wersja klasycznych zrazów z ogórkami i boczkiem. Do ich przygo...
Zrazy zawijane
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy zawijane to jeden z najpopularniejszych sposobów na przyrządzenie wołowiny. Dzięki temu prz...
Zrazy wieprzowe
ratingratingratingratingrating

15

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Roladki z mięsa to typowa dla kuchni polskiej metoda serwowania zarówno wieprzowiny, jak i wołowi...
Zrazy kasztelańskie
ratingratingratingratingrating

315

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Do przygotowania zrazów kasztelańskich potrzebne jest mięso wołowe bez kości, najlepiej rostbef...
Zrazy ze schabu
ratingratingratingratingrating

30

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Zrazy wołowe z pieczarkami
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Dziś pod lupę weźmiemy danie wywodzące się z kuchni staropolskiej, a dokładniej szlacheckiej. Prz...
Zrazy wołowe w sosie własnym
ratingratingratingratingrating

28

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym (nazywane także bitkami lub roladą) to świetny pomysł na sycący obia...
Zawijane zrazy wołowe
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zawijane zrazy wołowe to popularne danie kuchni polskiej, które swoim smakiem zaspokoi najbardzie...
Zrazy schabowe duszone w cebulce
ratingratingratingratingrating

112

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Zrazy to potrawa z podsmażonego mięsa, duszonego wraz z warzywami i aromatycznymi przyprawami. Je...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Zrazy wołowe z warzywami
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Lubisz połączenie soczystego mięsa i delikatnych warzyw? W takim razie koniecznie wypróbuj przepi...
Zrazy z indyka z kaszą jaglaną, grzybami i tymiankiem
ratingratingratingratingrating

29

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy z delikatnego indyczego mięsa nadziewane kaszą oraz leśnymi grzybami sprawdzą się jako dani...
Roladki z fasolką szparagową
ratingratingratingratingrating

22

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Roladki z kurczaka to doskonała alternatywa dla popularnego kotleta de volaille. Zwłaszcza jeśli...
Bitki z majerankiem
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Wielkanocne zrazy
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dewolaje
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
Dewolaj przygotowany ze schabu z pieczarkami, śliwką i boczkiem to propozycja dla wszystkich, któ...
Zrazy po Śląsku
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.