miesa nadziewane | Przepisy.pl

miesa nadziewane

105 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: miesa nadziewane (105)

Nadziewane cukinie
ratingratingratingratingrating

14

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Nadziewana cukinia to świetny pomysł na ciepłe danie obiadowe lub kolację. Możesz przyrządzić je...
Nadziewane jabłka
ratingratingratingratingrating

24

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Jabłka wspaniale smakują w połączeniu z różnego rodzaju mięsami. Sprawdzają się jako dodatek do p...
Nadziewane bakłażany
ratingratingratingratingrating

39

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Nadziewane bakłażany to zapiekany specjał kuchni wegetariańskiej, który przypadnie do gustu wszys...
Patisony nadziewane mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

20

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Patisony nadziewane mięsem mielonym to danie, które jak mało które ma szansę zdobyć uznanie wielb...
Czebureki nadziewane mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

109

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Czebureki to chrupiące pierożki wywodzące się z kuchni Tatarów krymskich. Popularne są szczególni...
Muszle makaronowe nadziewane mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

186

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Jeśli szukasz sposobu na eleganckie danie z makaronem, zrób muszle nadziewane. Ich przyrządzenie...
Nadziewane bakłażany po kreolsku
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
Czy tylko smak wpływa na atrakcyjność danego dania? Nie tylko! Nie myli się więc stare powiedzeni...
Nadziewane roladki wołowe
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Nadziewane roladki wołowe to kultowe danie kuchni śląskiej – doskonale wyglądają na talerzu i jes...
Kurczak nadziewany
ratingratingratingratingrating

59

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dobrze doprawiony pikantny kurczak, nadziewany mięsem mielonym z marchewką, to propozycja dla osó...
Karkówka pieczona w rękawie nadziewana chrzanem
ratingratingratingratingrating

37

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Karkówka pieczona nadziewana chrzanem to ciekawy i smaczny sposób na przygotowanie tego popularne...
Makaron nadziewany mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

33

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Muszle z mięsem mielonym, czyli nadziewany makaron conchiglioni, to efektowna potrawa, które spra...
Cukinia nadziewana mięsem mielonym, serem feta i oliwkami
ratingratingratingratingrating

22

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Gdy na straganach świeże warzywa, pomyśl o faszerowaniu! Mięsna cukinia z serem feta i oliwkami t...
Dynia nadziewana dzikim ryżem i cukinią
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
80 min.
Nadziewane pomidory, faszerowane papryki – te specjały znamy wszyscy. Nadszedł jednak czas na mał...
Sałata z grillowanym filetem z kurczaka nadziewanym camembertem i śliwką
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Przygotowana według tego przepisu sałatka to nowoczesne, eleganckie danie, w którym połączone zos...
Pałki z kurczaka faszerowane mięsem mielonym i papryką
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Lubisz drób i masz ochotę na wyjątkowe danie z tym mięsem w roli głównej? Mamy dla Ciebie doskona...
Pyzy z mięsem w sosie pieczarkowym
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pyzy z mięsem w sosie pieczarkowym to propozycja dania, które sprawdzi się zarówno na niedzielny...
Paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem bolognese
ratingratingratingratingrating

111

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pikantne paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem bolognese zastąpią kanapki i koreczki podc...
Polędwica z włoskim nadzieniem
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
Polędwica z nadzieniem z cukinii, suszonych pomidorów i mozzarelli to danie łączące delikatny sma...
Gołąbki z nadzieniem z kaszy gryczanej
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Dzięki temu przepisowi przyrządzisz gołąbki w zupełnie nowej odsłonie – z nadzieniem z kaszy gryc...
Kofta z sosem neapolitańskim
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Kofty jadane są w Indiach, na Bałkanach i na Bliskim Wschodzie. Przyrządza się je najczęściej z m...
Zapiekane cannelloni Toscana
ratingratingratingratingrating

25

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Jak wiadomo, podstawą kuchni włoskiej jest makaron. Można go jeść z sosem lub też zapiec. Dziś sk...
Mięsne cannelloni
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
Pierożki singharas
ratingratingratingratingrating

24

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Kofta z sosem paprykowo-ziołowym
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Czas na nowe smaki i nowe kulinarne wyzwania. Dziś na obiad przyrządź kofty z sosem paprykowo-zio...
Pieczone faszerowane polędwiczki wieprzowe suszonymi pomidorami i szpinakiem
ratingratingratingratingrating

50

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Suszone pomidory to prawdziwie włoski dodatek do potraw. Mają wyrazisty słono-słodki smak – są py...