mieso drobiowe duszone

159 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: mieso drobiowe duszone (159)

Żeberka wieprzowe duszone
ratingratingratingratingrating

63

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Duszone żeberka wieprzowe to świetne danie na wiele okazji. Łatwe w przygotowaniu, soczyste, w gę...
Lasagne z mięsa mielonego drobiowego
ratingratingratingratingrating

28

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Lubisz potrawy z mięsem drobiowym? Proponujemy ci lasagne z drobiowego mięsa mielonego. To danie...
Roladki drobiowe z tymiankiem i serem
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Rodzajów rolad mięsnych jest tyle, ile gospodyń na świecie. Ale przyrządzonych z tymiankiem i ser...
Pulpety z mięsa drobiowego
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pulpety z mięsa drobiowego to sposób na szybki, a jednocześnie bardzo smaczny i uniwersalny obiad...
Pasztet z wątróbki drobiowej
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka...
Leczo z mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

36

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
To popularne danie kuchni węgierskiej przyrządza się najczęściej z dodatkiem boczku i kiełbasy. T...
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczni...
Gulasz drobiowy
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Gulasz drobiowy jest dowodem na to, że nawet z kilku niepozornych składników wyczarować można wyj...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
ratingratingratingratingrating

35

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
Pasztet domowy
ratingratingratingratingrating

101

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
Gołąbki z młodej kapusty w sosie pomidorowym
ratingratingratingratingrating

45

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Młoda kapusta to nie tylko pyszny dodatek do potraw, sprawdzi się także do przygotowania smacznyc...
Bogracz z dzika (jelenia, sarny)
ratingratingratingratingrating

22

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dziczyzna to mięso niezwykle szlachetne i smaczne. W polskiej kuchni towarzyszy nam od zawsze – l...
Kapusta faszerowana mięsem
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Przyrządzenie tego dania wymaga nieco czasu i cierpliwości. Warto jednak podjąć kulinarne wyzwani...
Kasza jęczmienna z pulpecikami
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Kasza jęczmienna to królowa polskich kasz. Jest najpopularniejszą ich odmianą, jedzoną niemal w k...
Pulpety z indyka w sosie pomidorowym
ratingratingratingratingrating

59

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Pulpety z indyka w sosie pomidorowym to świetna odmiana, jeśli wciąż robisz najpopularniejsze pul...
Pulpety z kurczaka
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pulpety z kurczaka mogą stanowić egzotyczne i ciekawe danie, jeśli przygotujesz je w sosie curry...
Pasztet domowy z indyka
ratingratingratingratingrating

47

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
Potrawka z królika
ratingratingratingratingrating

22

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Mięso królicze ma niezwykle szerokie zastosowanie kulinarne – przyrządzać można z niego zarówno p...
Stroganoff z kaczki
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym
ratingratingratingratingrating

27

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym (nazywane także bitkami lub roladą) to świetny pomysł na sycący obia...
Piersi z kaczki wędzone w herbacie earl grey
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Słodko-wytrawna wersja kaczki przypadnie do gustu osobom lubiącym dania o nieco orientalnym chara...
Tatar żydowski
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak że...
Pasztet z królika
ratingratingratingratingrating

39

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
Tradycyjny pasztet z sosem majonezowo-chrzanowym
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dobry pasztet stanowi doskonałe urozmaicenie śniadania, kolacji, a także imprezowego menu, które...
Kurczak casserole
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Mięciutki kurczak duszony w bulionie z pomidorami, oliwkami i garścią kaparów zachwyca bogactwem...
Kurczak z jabłkami
ratingratingratingratingrating

25

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Jabłka w kuchni rzadko stasowane są do dań słonych, stanowią raczej bazę ciast, strucli i deserów...