mieso drobiowe duszone | Przepisy.pl

mieso drobiowe duszone

158 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: mieso drobiowe duszone (158)

Żeberka wieprzowe duszone
ratingratingratingratingrating

63

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Duszone żeberka wieprzowe to świetne danie na wiele okazji. Łatwe w przygotowaniu, soczyste, w gę...
Lasagne z mięsa mielonego drobiowego
ratingratingratingratingrating

33

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Lubisz potrawy z mięsem drobiowym? Proponujemy ci lasagne z drobiowego mięsa mielonego. To danie...
Roladki drobiowe z tymiankiem i serem
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Rodzajów rolad mięsnych jest tyle, ile gospodyń na świecie. Ale przyrządzonych z tymiankiem i ser...
Pasztet z wątróbki drobiowej
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka...
Leczo z mięsem mielonym
ratingratingratingratingrating

40

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
To popularne danie kuchni węgierskiej przyrządza się najczęściej z dodatkiem boczku i kiełbasy. T...
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczni...
Gulasz drobiowy
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Gulasz drobiowy jest dowodem na to, że nawet z kilku niepozornych składników wyczarować można wyj...
Pasztet domowy
ratingratingratingratingrating

103

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
ratingratingratingratingrating

35

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Gołąbki z młodej kapusty w sosie pomidorowym
ratingratingratingratingrating

46

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Młoda kapusta to nie tylko pyszny dodatek do potraw, sprawdzi się także do przygotowania smacznyc...
Kasza jęczmienna z pulpecikami
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Kasza jęczmienna to królowa polskich kasz. Jest najpopularniejszą ich odmianą, jedzoną niemal w k...
Bogracz z dzika (jelenia, sarny)
ratingratingratingratingrating

24

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Dziczyzna to mięso niezwykle szlachetne i smaczne. W polskiej kuchni towarzyszy nam od zawsze – l...
Pulpety z indyka w sosie pomidorowym
ratingratingratingratingrating

64

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Pulpety z indyka w sosie pomidorowym to świetna odmiana, jeśli wciąż robisz najpopularniejsze pul...
Kapusta faszerowana mięsem
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Przyrządzenie tego dania wymaga nieco czasu i cierpliwości. Warto jednak podjąć kulinarne wyzwani...
Pasztet domowy z indyka
ratingratingratingratingrating

47

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
Pulpety z kurczaka
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pulpety z kurczaka mogą stanowić egzotyczne i ciekawe danie, jeśli przygotujesz je w sosie curry...
Potrawka z królika
ratingratingratingratingrating

24

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Mięso królicze ma niezwykle szerokie zastosowanie kulinarne – przyrządzać można z niego zarówno p...
Stroganoff z kaczki
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym
ratingratingratingratingrating

28

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym (nazywane także bitkami lub roladą) to świetny pomysł na sycący obia...
Piersi z kaczki wędzone w herbacie earl grey
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Słodko-wytrawna wersja kaczki przypadnie do gustu osobom lubiącym dania o nieco orientalnym chara...
Tatar żydowski
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak że...
Pasztet z królika
ratingratingratingratingrating

39

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
Kurczak casserole
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Mięciutki kurczak duszony w bulionie z pomidorami, oliwkami i garścią kaparów zachwyca bogactwem...
Kurczak z jabłkami
ratingratingratingratingrating

25

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Jabłka w kuchni rzadko stasowane są do dań słonych, stanowią raczej bazę ciast, strucli i deserów...