mieso mielone i grzyby | Przepisy.pl pixel

mieso mielone i grzyby

305 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: mieso mielone i grzyby (305)

Faszerowane kotlety mielone z pieczarkami i serem
ratingratingratingratingrating

217

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Połączenie mięsa mielonego, jajka i tartej bułki z dodatkiem cebuli i przypraw daje po smażeniu n...
Kotlety mielone z pieczarkami i żółtym serem
ratingratingratingratingrating

377

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Kotlety mielone to sprawdzone i bardzo popularne danie obiadowe, które stało się już klasykiem ku...
Pyzy z mięsem mielonym i pieczarkami
ratingratingratingratingrating

53

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pyzy z mięsem i pieczarkami posmakują każdemu koneserowi dobrej kuchni. Już kilkadziesiąt lat tem...
Zapiekanka z ziemniaków, mięsa i pieczarek
ratingratingratingratingrating

110

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
To danie na pewno zaspokoi wymagania miłośników wszelkiego rodzaju zapiekanek. Ziemniaki w połącz...
Żurek z kaszą i mięsno – grzybowymi kulkami
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Żurek z pewnością będzie dobrym daniem obiadowym, jeśli podasz go z kaszą jęczmienną, mięsno-grzy...
Pierogi z mięsem i grzybami
ratingratingratingratingrating

50

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Niby zwyczajne pierogi z gotowanym mięsem, a jednak znacznie smaczniejsze i dużo bardzie szlachet...
Rolada mięsna z ciasta francuskiego
ratingratingratingratingrating

50

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Cenisz sobie potrawy uniwersalne, które można podać na różne okazje? Mamy coś dla Ciebie! Rolada...
Pieczone krokiety z mięsem i grzybami
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Pieczone krokiety z mięsem i grzybami to bardzo popularne w Polsce danie. Są dobrym dodatkiem do...
Karminadle, czyli kotleciki w sosie borowikowym
ratingratingratingratingrating

21

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Jeśli lubisz kotlety mielone, ale chcesz przełamać rutynę i sięgnąć po wariant nieco bardziej uro...
Risotto z kurczakiem i grzybami
ratingratingratingratingrating

47

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Risotto to popularna włoska potrawa przyrządzana z ryżu podsmażanego na tłuszczu (dobrze sprawdzi...
Duszona sztuka mięsa z grzybami - VIDEO
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Duszone mięso z grzybami to przepis, który zamieni nawet z pozoru zwykły obiad w prawdziwą ucztę...
Pierogi z mięsem i kapustą
ratingratingratingratingrating

72

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Cienkie, delikatne ciasto i smakowite nadzienie to podstawy polskiej kulinarnej dumy narodowej. P...
Zupa grzybowa z mięsnymi kulkami
ratingratingratingratingrating

45

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zupa grzybowa niekoniecznie musi być daniem jarskim. Choć przeważnie podawana jest bez mięsa, spr...
Naleśniki chińskie
ratingratingratingratingrating

22

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Naleśniki chińskie to potoczna nazwa dobrze znanych sajgonek. Zasmakują one miłośnikom azjatyckic...
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
ratingratingratingratingrating

36

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
Pierogi z soją i grzybami
ratingratingratingratingrating

14

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
Pierogów nikomu specjalnie nie trzeba przedstawiać. Danie to, wywodzące się z polskiej tradycji k...
Zupa grzybowa
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Zupa grzybowa z cielęciną ma w sobie urok prostoty i wykwintności jednocześnie. O jej walorach sm...
Klopsiki z pieczarkami
ratingratingratingratingrating

30

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Kotlety mielone to druga po schabowych kulinarna wizytówka naszego kraju. Zawsze smakują tak samo...
Makaron w sosie cztery sery ze szpinakiem
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Cellentani to włoski makaron w formie skręconych rurek, dodatkowo lekko żłobionych. Dzięki temu o...
Zapiekanka z pieczarkami
ratingratingratingratingrating

160

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Dziś proponujemy znakomitą zapiekankę z pieczarkami i mielonym mięsem. Pycha.
Klopsiki z serem i szczypiorkiem
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Klopsiki z serem pleśniowym to według ciebie niecodzienne połączenie? Tym bardziej powinnaś przyg...
Pyzy z mięsem w sosie pieczarkowym
ratingratingratingratingrating

17

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Pyzy z mięsem w sosie pieczarkowym to propozycja dania, które sprawdzi się zarówno na niedzielny...
Zapiekanka z grzybów
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Penne z brokułami
ratingratingratingratingrating

26

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Bolognese to sos pomidorowo-mięsny, którego historia sięga czasów średniowiecza. Jego nazwa wywod...
Pierś z kurczaka faszerowana grzybami
ratingratingratingratingrating

87

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Soczyste drobiowe mięso z wyrazistym grzybowym farszem to propozycja na niedzielny obiad lub eleg...
Solanka z grzybami
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Klopsy z pieczarkami w sosie musztardowym
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Klopsy są bardzo wdzięczną potrawą na obiad. Dobrze łączą się z wszelkimi dodatkami, jak sosy czy...
Żurek z pulpetami
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Żurek to smaczna zupa o bardzo charakterystycznym smaku. Jest kwaśna, wyrazista, pachnie majerank...