mieso mielone z sosem meksykanskim
93 przepisy
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: mieso mielone z sosem meksykanskim (93) 
łatwe
45 min.
Głównym składnikiem proponowanej potrawy są kotlety mielone. Tym razem nie musisz ich smażyć, ugo...
łatwe
60 min.
Aromatyczne gołąbki – trudno znaleźć kogoś, kto nie uwielbia ich smaku. Kojarzone z czasem dzieci...
łatwe
45 min.
Gołąbki meksykańskie to prawdziwa eksplozja smaków. Wracając myślami do czasów dzieciństwa, najcz...
średnie
45 min.
Gołąbki po meksykańsku to smaczna i oryginalna wersja klasycznych gołąbków z kapustą. Sekretem ic...
średnie
60 min.
Niby zwyczajne pierogi z gotowanym mięsem, a jednak znacznie smaczniejsze i dużo bardzie szlachet...
łatwe
60 min.
Uwielbiasz naleśniki na słodko? Kto nie lubi! Można je jednak przygotować również w wersji na sło...
łatwe
30 min.
Komponujesz menu na przyjęcie? Skorzystaj z naszego przepisu na szwedzkie klopsiki z sosem borówk...
łatwe
90 min.
Żurek to smaczna zupa o bardzo charakterystycznym smaku. Jest kwaśna, wyrazista, pachnie majerank...
średnie
90 min.
Cienkie, delikatne ciasto i smakowite nadzienie to podstawy polskiej kulinarnej dumy narodowej. P...
łatwe
40 min.
Mięsne kulki pojawiają się na polskich stołach niemal od zawsze. Przygotowywane w sosach zachwyca...
średnie
60 min.
Zadkiel to inaczej barszcz czerwony z uszkami, który doskonale sprawdzi się na wigilijnym stole...
średnie
90 min.
Poszukujesz dań do świątecznego menu? Powinien Cię zatem zainteresować przepis na peklowaną szynk...
łatwe
30 min.
Kuchnia żydowska z roku na rok staje się coraz popularniejsza. Ciekawość poznawania nowych smaków...
łatwe
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
łatwe
30 min.
Kuchnia meksykańska to kolorowe dania, umiejętnie łączące różne składniki. Jej podstawą są świeże...
średnie
50 min.
Zgodnie z legendą nazwa beef strogonoff z papryką pochodzi od nazwiska rosyjskiego generała i hra...
średnie
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
średnie
90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe w sosie własnym (nazywane także bitkami lub roladą) to świetny pomysł na sycący obia...
łatwe
60 min.
Meksyk to kraj wielu kolorów, niezliczonej ilości przypraw, mieszających się aromatów i kuchennyc...
łatwe
45 min.
Sekretem dobrego gulaszu jest odpowiedni dobór mięsa. Wypróbuj na przykład łopatkę wieprzową. Pok...
łatwe
90 min.
Niepowtarzalność żurku śląskiego tkwi w różnych wariantach i sposobach jego przygotowywania. Pods...
średnie
90 min.
Z mięsa wołowego przyrządzisz nie tylko burgery i zrazy. Wołowina doskonale sprawdzi się jako soc...
średnie
90 min.
Świąteczny stół bez pasztetu? Nie ma mowy! Zwłaszcza że przyrządzenie tego dania w zaciszu domowe...