• ZALOGUJ SIĘ
  • DODAJ PRZEPIS
przepisy.pl
Przepisy.pl
  • Przepisy
    • Dania i przekąski
      Dania główneDania Roberta MakłowiczaDobrze przyprawioneDania mączneDietyJednogarnkoweKanapkiKrokietyMakaronyNaleśnikiPizze
      PrzystawkiSałatkiSmażenie bez pryskaniaSosyStreet foodSurówkiZapiekankiZupyPlacki ziemniaczaneKebab
    • Ciasta
      Babka piaskowaBezy BiszkoptyCiasta bez pieczeniaCiasta bezglutenoweCiasta czekoladoweCiasta drożdżoweCiasta francuskieCiasta parzoneCiasta ucieraneCiasta z galaretką
      Ciasta z krememCiasta z lodamiCiasta z makiemCiasta z owocamiCiasta z warzywamiCiasteczkaDla dzieciGofryKruche ciastaMuffinki i babeczkiPierniczki
      PiernikiPączki, oponki, donatySernikiTortyCiasteczka owsianeMoje Ciasto
    • Lody i napoje
      Ciasta z lodamiDesery lodoweKreatywne desery lodoweLody dla dzieciNapoje ciepłeNapoje zimne
    • Okazje
      GrillSylwesterWigilia i ŚwiętaWielkanocKarnawałTłusty CzwartekWalentynki
    • Posiłek
      ŚniadanieObiadKolacjaPrzekąski
    • Na skróty
      Prosty przepisSzybkie przepisyTanie dania
    • Popularne
      Najpopularniejsze CiastaNajpopularniejsze Dania
    • Kuchnie świata
      Kuchnia amerykańskaKuchnia bałkańskaKuchnia chińskaKuchnia francuskaKuchnia fusionKuchnia greckaKuchnia hiszpańskaKuchnia indyjskaKuchnia meksykańskaKuchnia niemieckaKuchnia orientalna
      Kuchnia polskaKuchnia rosyjskaKuchnia śródziemnomorskaKuchnia tajskaKuchnia tureckaKuchnia węgierskaKuchnia włoska
    • Dania Roberta Makłowicza
    • Diety
    • Składniki
      BakalieCzekoladaGrzybyJajkaKaszaMięsoNabiałOwoceRybyWarzywa
  • Blog
    • Porady kulinarne
    • Świat przypraw
    • Videoporady
    • Zdrowe odżywianie
  • Magazyn
  • ZALOGUJ
  • POBIERZ
    E‐BOOK
  • MOJA KSIĄŻKA
    KULINARNA
Kasza jaglanaDobrze przyprawioneSałatki
  • Przepisy.pl
  • Wyniki wyszukiwania
  • np watrobka drobiowa

117 przepisów na: np watrobka drobiowa

12345
Zawężanie wyników

Wątróbka drobiowa podana z jabłkami i śliwką
Wątróbka drobiowa podana z jabłkami i śliwką
30''
0
Łatwe
203Oceń przepis jako pierwszy
Delikatne drobiowe wątróbki z patelni świetnie komponują się z owocami.
zobacz przepis
Wątróbka drobiowa z papryką
Wątróbka drobiowa z papryką
30''
0
Łatwe
5Oceń przepis jako pierwszy
Wątróbkę można przyrządzać na wiele sposobów. Pod francuską pierzynką stanie się naprawdę wykwintnym daniem. Ma swój specyficzny smak i zapach, ale wiele osób za nią przepada. Wątróbka...
zobacz przepis
Wątróbka drobiowa z jabłkiem
Wątróbka drobiowa z jabłkiem
30''
0
Łatwe
23Oceń przepis jako pierwszy
Najsmaczniejsze i najchętniej jedzone podroby w Polsce to drobiowa i wieprzowa świeżutka smażona wątróbka, o smaku i aromacie nie do podrobienia. Nawet drapieżniki zaczynają pożerać swoje...
zobacz przepis
Wątróbka drobiowa
Wątróbka drobiowa
45''
0
Łatwe
26Oceń przepis jako pierwszy
Wątróbka to prawdziwy rarytas dla wielbicieli podrobów. W dobrych sklepach mięsnych dostaniesz wątrobę cielęcą, wieprzową lub drobiową. Różnią się one nieco pod względem walorów smakowych....
zobacz przepis
Pasztet z wątróbki
Pasztet z wątróbki
60''
0
Średnie
11Oceń przepis jako pierwszy
To delikatny, mięciutki pasztet, który z łatwością zrobisz w domu w zaledwie godzinę, ponieważ nie wymaga pieczenia! Taki pasztet będzie doskonałym uzupełnień świątecznych przyjęć czy...
zobacz przepis
Pasztet z wątróbki drobiowej
Pasztet z wątróbki drobiowej
30''
0
Łatwe
1Oceń przepis jako pierwszy
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka doskonale nadaje się do przygotowania kremowego i delikatnego pasztetu. Mięso podsmaż razem z...
zobacz przepis
Pasztet z wątróbek a la foie gras
Pasztet z wątróbek a la foie gras
90''
0
Średnie
4Oceń przepis jako pierwszy
Krok 1: Pokrojoną w kostkę szalotkę zeszklij na kilku łyżkach klarowanego masła, dodaj przyprawy, całość smaż chwilę, dodaj sok pomarańczowy, otartą skórkę i esencję do sosu. Krok 2:...
zobacz przepis
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
60''
0
Łatwe
1Oceń przepis jako pierwszy
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lubią połączenia mięsa i soczystych owoców. Potrawa idealnie nadaje się na różne okazje –...
zobacz przepis
Udka z wątróbką
Udka z wątróbką
60''
0
Trudne
2Oceń przepis jako pierwszy
Krok 1: Zdejmij z udek skórę, rozetnij mięso pośrodku i za pomocą ostrego noża usuń kości. Krok 2: Posyp mięso Przyprawą Knorr i odstaw. Krok 3: Podsmaż na patelni cebulę, dodaj połowę...
zobacz przepis
Indycze sakiewki z wątróbką
Indycze sakiewki z wątróbką
45''
0
Średnie
3Oceń przepis jako pierwszy
Krok 1: Oczyść wątróbki i pokrój na średnie kawałki. Pokrój również cebulę. Krok 2: Na rozgrzanym tłuszczu podsmaż posiekaną cebulę, dodaj wątróbkę i smaż około 10 minut. Dopraw farsz...
zobacz przepis
Rosół z watróbką i boczkiem
Rosół z watróbką i boczkiem
60''
0
Średnie
3Oceń przepis jako pierwszy
Krok 1: Umyj mięso. Zalej wodą, lekko posól i ugotuj pod przykryciem. Krok 2: Obierz, umyj i pokrój warzywa, dodaj pod koniec gotowania. Gotuj do momentu, gdy warzywa będą miękkie. Krok...
zobacz przepis
Karkówka z wątróbką
Karkówka z wątróbką
60''
0
Średnie
5Oceń przepis jako pierwszy
Krok 1: Obierz jabłka, pokrój w ćwiartki. Cebulę pokrój w cząstki i całość podsmaż na patelni. Krok 2: Pod koniec smażenia dodaj wątróbkę, po czym smaż jeszcze przez chwilę. Dopraw całość...
zobacz przepis
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
35''
0
Łatwe
3Oceń przepis jako pierwszy
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczniesz przygotowywać to danie, wątróbkę namocz w mleku. Następnie obtocz ją w mące wymieszanej z...
zobacz przepis
Tatar żydowski
Tatar żydowski
60''
0
Łatwe
6Oceń przepis jako pierwszy
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak żeby go przygotować, należy znać kilka sprawdzonych trików. Przede wszystkim mięsa nie należy...
zobacz przepis
Pasztet domowy z indyka
Pasztet domowy z indyka
90''
0
Łatwe
24Oceń przepis jako pierwszy
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego kupionego w sklepie. Możesz go przechowywać w lodówce kilka dni i serwować na śniadanie i...
zobacz przepis
Rosół królewski
Rosół królewski
60''
0
Średnie
27Oceń przepis jako pierwszy
Musi gotować się długo, im dużej tym lepiej. Musi być tłusty – tak, by pływały na nim tzw. oka. Kolor ma mieć żółtozłoty, a serwować go należy, gdy jest naprawdę bardzo gorący. Tak można...
zobacz przepis
Pasztet z królika
Pasztet z królika
90''
0
Średnie
24Oceń przepis jako pierwszy
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A szkoda, bo jest delikatny i wykwintny, pyszny i daje się przyrządzić na różne sposoby....
zobacz przepis
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
90''
0
Średnie
12Oceń przepis jako pierwszy
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i obłędnie pachnie! Nieodłącznym składnikiem każdego pasztetu jest oczywiście wątróbka, która...
zobacz przepis
Pasztet domowy
Pasztet domowy
90''
0
Średnie
42Oceń przepis jako pierwszy
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słoniny, sporo delikatnej wątróbki i gotowanej włoszczyzny. Po upieczeniu na wierchu jest rumiany i...
zobacz przepis
Pieczona gęś z kasztanami (lub jabłkami)
Pieczona gęś z kasztanami (lub jabłkami)
90''
0
Trudne
9Oceń przepis jako pierwszy
Pieczona gęś z kasztanami lub jabłkami to bardzo elegancka potrawa, które z pewnością sprawdzi się podana jako danie główne na uroczystej kolacji. Aby ją przygotować, użyj świeżej lub...
zobacz przepis
Kurczak po polsku
Kurczak po polsku
90''
0
Łatwe
16Oceń przepis jako pierwszy
Faszerowane mięso to świetny sposób na wystawne danie. Zainspiruj się i przygotuj kurczaka po polsku. Sekret jego smaku kryje się w odpowiednio przygotowanym nadzieniu. Wykorzystaj do niego...
zobacz przepis
Wołowina z wątróbką drobiową pod pierzynką
Wołowina z wątróbką drobiową pod pierzynką
60''
0
Łatwe
2Oceń przepis jako pierwszy
Krok 1: Pokrój mięso wołowe wraz z wątróbką drobiową w drobną kostkę o jednakowym rozmiarze i zamarynuj w czerwonym winie, najlepiej przez całą noc. Krok 2: Wyciągnij mięso z winnej...
zobacz przepis
Pasztet z królika z ziołami i słoniną
Pasztet z królika z ziołami i słoniną
90''
0
Łatwe
29Oceń przepis jako pierwszy
Pasztet z królika z ziołami i słoniną jest bardzo delikatny oraz kremowy. Sprawdzi się zarówno jako elegancka przystawka, jak i dodatek do kanapki. Do jego przyrządzenia potrzebujesz m.in....
zobacz przepis
Tradycyjny pasztet z sosem majonezowo-chrzanowym
Tradycyjny pasztet z sosem majonezowo-chrzanowym
90''
0
Łatwe
9Oceń przepis jako pierwszy
Dobry pasztet stanowi doskonałe urozmaicenie śniadania, kolacji, a także imprezowego menu, które stworzysz na wizytę gości. Jest alternatywą dla wędlin i pieczeni. Przygotowanie tradycyjnego...
zobacz przepis
12345
Magazyn: Inspiracje
Kanapki wegetariańskie pełne smaku i koloru
Kanapki wegetariańskie pełne smaku i koloru
Jak ugotować idealną zupę? –  3 kroki
Jak ugotować idealną zupę? – 3 kroki
Mięso z owocami - 5 inspiracji
Mięso z owocami - 5 inspiracji
Dania z majonezem – nie tylko sałatki
Dania z majonezem – nie tylko sałatki
Cieszymy się, że nas odwiedziłeś(aś)!

Dostosowujemy portal Przepisy.pl do Twoich oczekiwań. Podziel się opinią, wypełnij ankietę.

1. Czy znalazłeś przepis, którego szukałeś?
Jak szybko znalazłeś przepis?
2. Który sposób sortowania jest dla Ciebie najlepszy?

Portal PRZEPISY.PL sponsorowany jest przez:

Knorr
Hellman'sRamaKasia
Lipton
Big Milk
Cartedor
Formularz kontaktowy
Regulamin
Polityka prywatności
Reklama
  • Ogólne Warunki
  • Cennik
Polityka plików cookie