pieczarka faszerowana
70 przepisów
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: pieczarka faszerowana (70) 
łatwe
40 min.
Panierowane, chrupiące kapelusze o miękkim miąższu, nadziewane żółtym serem i szynką konserwową...
łatwe
45 min.
Faszerowane pieczarki są delikatnie pikantne i mają kremowe nadzienie o intensywnym smaku. Dusi s...
łatwe
60 min.
Wakacyjne barbecue, nazywane w Polsce po prostu grillem, nie musi się kojarzyć tylko z kiełbasą...
łatwe
30 min.
Jajka faszerowane pieczarkami i żółtkiem to propozycja przekąski, którą warto podawać znacznie cz...
łatwe
90 min.
Kurczak od dawna jest obecny w tradycyjnej polskiej kuchni. Serwujesz go zapewne pod różnymi post...
łatwe
60 min.
Połączenie mięsa mielonego, jajka i tartej bułki z dodatkiem cebuli i przypraw daje po smażeniu n...
łatwe
25 min.
Jajka faszerowane to praktyczna przekąska. Można je podać na przyjęciu oraz na codzienną kolację...
łatwe
45 min.
Grzyby portobello są odmianą pieczarek o dużych kapeluszach i wyrazistym smaku – znakomicie nadaj...
łatwe
50 min.
Faszerowane ziemniaki świetnie sprawdzą się jako potrawa zarówno na co dzień, jak i na bardziej o...
łatwe
45 min.
Pieczona cukinia z farszem z indyka i pieczarkami to doskonała alternatywa dla klasycznych zapiek...
łatwe
60 min.
Chciałbyś odmienić nieco swoje codzienne obiady? Faszerowane muszle makaronowe to ciekawa i prost...
łatwe
60 min.
Polędwiczki wieprzowe to mięso o delikatnym smaku, które dobrze sprawdza się zarówno przygotowane...
łatwe
45 min.
Kaszę ugotuj według wskazówek umieszczonych na opakowaniu. Po wystudzeniu wymieszaj z ziołami i s...
łatwe
50 min.
Poszukujesz ciekawej alternatywy dla zwykłych kotletów schabowych? Dobrze trafiłeś! Schabowe saki...
łatwe
60 min.
Faszerowane warzywa to doskonały sposób na pyszny obiad, przekąskę lub dodatek do dania głównego...
łatwe
30 min.
Mięso umyj, pokrój w centymetrowej grubości plastry. Ostrym nożem z boku plastra zrób nacięcie tw...
łatwe
60 min.
Szukasz pomysłu na mięso drobiowe w nowej odsłonie? Kurczak faszerowany grzybami to najlepsza opc...
łatwe
45 min.
Orzechy stanowią dodatek, który sprawia, że potrawy nabierają szlachetniejszego, głębszego smaku...
łatwe
40 min.
Bakłażan to warzywo, które można przyrządzić na wiele sposobów – pasuje jako dodatek do dań warzy...
łatwe
90 min.
Ziemniaki dają ogrom kulinarnych możliwości i naprawdę duże pole do popisu dla tych, którzy lubią...
łatwe
45 min.
Suszone pomidory to prawdziwie włoski dodatek do potraw. Mają wyrazisty słono-słodki smak – są py...
łatwe
10 min.
Kuchnia azjatycka słynie z nietypowych rozwiązań: oprócz wystarczająco dziwnego dla niektórych up...
łatwe
60 min.
Pachnące słońcem pomidory, faszerowane mielonym mięsem oraz ugotowanym na sypko ryżem, serwować m...
łatwe
90 min.
Jeśli zastanawiasz się, co podać na niedzielny lub świąteczny obiad, koniecznie wypróbuj przepis...
średnie
90 min.
Szukasz sposobu na przyrządzenie udek z kurczaka? Jeśli zazwyczaj smażysz je lub zapiekasz, sięgn...
łatwe
45 min.
Do kotleta schabowego wielu z nas nie trzeba przekonywać. To sztandarowe danie naszej kuchni, pod...
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
łatwe
90 min.
Kacze udka faszerowane kaszą jaglaną, boczkiem i żurawiną to danie, które sprawdzi się na świątec...
łatwe
50 min.
Grzyby namocz w 200 ml gorącej wody, następnie odcedź i pokrój w cienkie paseczki. Wywar pozostaw...