roladki z miesa mielonego wolowego

17 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: roladki z miesa mielonego wolowego (17)

Roladki z mięsem mielonym i cukinią
ratingratingratingratingrating

265

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
50 min.
Roladki z tego przepisu nie tylko świetnie wyglądają – są także wyjątkowo smaczne dzięki połączen...
Roladki wołowe
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Smaczne danie z mięsa wołowego, które sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i przy bardziej urocz...
Nadziewane roladki wołowe
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Nadziewane roladki wołowe to kultowe danie kuchni śląskiej – doskonale wyglądają na talerzu i jes...
Roladki z rostbefu ze szparagami
ratingratingratingratingrating

23

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Połączenie pieczonego, dobrze przyprawionego mięsa wołowego z delikatną mozzarellą, szparagami, s...
Rolada mięsna z ciasta francuskiego
ratingratingratingratingrating

42

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Cenisz sobie potrawy uniwersalne, które można podać na różne okazje? Mamy coś dla Ciebie! Rolada...
Zrazy wołowe z warzywami
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Lubisz połączenie soczystego mięsa i delikatnych warzyw? W takim razie koniecznie wypróbuj przepi...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Zrazy wołowe z pieczarkami
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Dziś pod lupę weźmiemy danie wywodzące się z kuchni staropolskiej, a dokładniej szlacheckiej. Prz...
Dolma
ratingratingratingratingrating

12

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Dolma to znany w krajach bałkańskich odpowiednik polskich gołąbków. Są podawane na ciepło jako da...
Gołąbki po meksykańsku
ratingratingratingratingrating

126

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
Gołąbki po meksykańsku to smaczna i oryginalna wersja klasycznych gołąbków z kapustą. Sekretem ic...
Gołąbki na parze z sosem bolognese
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Gołąbki są znane i lubiane w całej Europie Środkowo-Wschodniej, zaś gołąbki na parze z sosem bolo...
Zrazy zawijane z pęczakiem po włosku
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe, kojarzone z kuchnią śląską, gdzie podaje się je z kluskami i modrą kapustą, przygot...
Rolada z wołowiny
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Roladki z kapustą
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Wołowa rolada
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.