roladki z miesa wolowego

26 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: roladki z miesa wolowego (26)

Roladki wołowe
ratingratingratingratingrating

8

difficulty

łatwe

60 min.
Smaczne danie z mięsa wołowego, które sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i przy bardziej urocz...
Nadziewane roladki wołowe
ratingratingratingratingrating

5

difficulty

średnie

90 min.
Nadziewane roladki wołowe to kultowe danie kuchni śląskiej – doskonale wyglądają na talerzu i jes...
Roladki z kurczaka z szynką i papryką
ratingratingratingratingrating

15

difficulty

łatwe

45 min.
Jeśli szukasz przepisu na potrawę nietrudną w wykonaniu, a jednocześnie efektowną, koniecznie prz...
Roladki z rostbefu ze szparagami
ratingratingratingratingrating

23

difficulty

łatwe

40 min.
Połączenie pieczonego, dobrze przyprawionego mięsa wołowego z delikatną mozzarellą, szparagami, s...
Roladki z mięsem mielonym i cukinią
ratingratingratingratingrating

263

difficulty

łatwe

50 min.
Roladki z tego przepisu nie tylko świetnie wyglądają – są także wyjątkowo smaczne dzięki połączen...
Rolada mięsna z ciasta francuskiego
ratingratingratingratingrating

41

difficulty

łatwe

60 min.
Cenisz sobie potrawy uniwersalne, które można podać na różne okazje? Mamy coś dla Ciebie! Rolada...
Zrazy wołowe z warzywami
ratingratingratingratingrating

4

difficulty

łatwe

60 min.
Lubisz połączenie soczystego mięsa i delikatnych warzyw? W takim razie koniecznie wypróbuj przepi...
Zawijane zrazy wołowe
ratingratingratingratingrating

12

difficulty

łatwe

60 min.
Zawijane zrazy wołowe to popularne danie kuchni polskiej, które swoim smakiem zaspokoi najbardzie...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Gołąbki po meksykańsku
ratingratingratingratingrating

123

difficulty

średnie

45 min.
Gołąbki po meksykańsku to smaczna i oryginalna wersja klasycznych gołąbków z kapustą. Sekretem ic...
Dolma
ratingratingratingratingrating

12

difficulty

średnie

60 min.
Dolma to znany w krajach bałkańskich odpowiednik polskich gołąbków. Są podawane na ciepło jako da...
Zrazy zawijane
ratingratingratingratingrating

14

difficulty

średnie

60 min.
Zrazy zawijane to smaczna mięsna potrawa, która łączy dobrze doprawioną, nieco pikantną wołowinę...
Zrazy zawijane z pęczakiem po włosku
ratingratingratingratingrating

4

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy wołowe, kojarzone z kuchnią śląską, gdzie podaje się je z kluskami i modrą kapustą, przygot...
Gołąbki na parze z sosem bolognese
ratingratingratingratingrating

10

difficulty

łatwe

45 min.
Gołąbki są znane i lubiane w całej Europie Środkowo-Wschodniej, zaś gołąbki na parze z sosem bolo...
Roladki pikantnie
ratingratingratingratingrating

(-)

difficulty

średnie

90 min.
Rolada z wołowiny
ratingratingratingratingrating

(-)

difficulty

średnie

90 min.
Roladki z kapustą
ratingratingratingratingrating

(-)

difficulty

średnie

60 min.
Wołowa rolada
ratingratingratingratingrating

(-)

difficulty

trudne

90 min.
Rolada z prosięcia
ratingratingratingratingrating

(-)

difficulty

trudne

90 min.