sos do pieczeni rzymskiej | Przepisy.pl pixel

sos do pieczeni rzymskiej

22 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: sos do pieczeni rzymskiej (22)

Pieczeń rzymska z jajkiem
ratingratingratingratingrating

67

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Urozmaić swoje menu, dodając do niego pyszną potrawę, jaką jest pieczeń rzymska z jajkiem. To mię...
Pieczeń rzymska z udźca indyka
ratingratingratingratingrating

214

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Pieczeń rzymska to eleganckie danie, serwowane najczęściej z okazji świąt i uroczystości rodzinny...
Sałatka z pieczonymi warzywami
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Oliwę z oliwek wymieszaj z sosem sałatkowym oraz trzema łyżkami przegotowanej wody...
Sałatka z domowym łososiem wędzonym i sosem z pieczonej papryki
ratingratingratingratingrating

7

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
Szukasz inspiracji na przyrządzenie smacznej sałatki? Ten przepis będzie dla Ciebie dobrym rozwią...
Wieprzowy burger z wolno pieczonej wieprzowiny a la gyros
ratingratingratingratingrating

36

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
50 min.
Burgery wciąż zyskują na popularności. Chrupiąca bułka, soczyste mięso i różnorodne dodatki to ic...
Kurczak w zielonym curry
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Oryginalnym sposobem na przyrządzenie dania z drobiem jest aromatyczne zielone curry z mleczkiem...
Curry ze smażonej dyni i ziemniaków
ratingratingratingratingrating

9

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Curry to nazwa sposobu przygotowywania potraw w kuchni indyjskiej. Są to warzywa, mięso, ryby, se...
Feijoada – brazylijska fasola
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Feijoada, czyli rodzaj gulaszu z czarnej fasoli i mięsa, nazywana jest brazylijską potrawą narodo...
Sałatka jajeczna z piklami
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Sałatka jajeczna to proste i szybkie w przygotowaniu danie, dlatego warto pamiętać o niej, planuj...
Hummus paprykowy
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Może stanowić smaczny dodatek lub przekąskę. Jest gęsty, wyrazisty i doskonale komponuje się z pi...
Muffin z soczewicą
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Jeśli muffiny dotychczas kojarzycie jedynie z wersją czekoladową, czas na prawdziwą kuchenną rewo...
Dynia z pieca (Calabaza al Horno)
ratingratingratingratingrating

69

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
Calabaza al Horno, czyli dynia z piekarnika, to smaczna przekąska na jesienno-zimowe wieczory. Za...
Meksykański przysmak
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Kofty z sałatką z pomidorów i jogurtem
ratingratingratingratingrating

42

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Mięso przełóż do dużej miski. Posiekaj czosnek i natkę pietruszki. Do mięsa dodaj czosnek, kumin...
Pełnoziarniste kanapki z wegańskim smalcem z cieciorki
ratingratingratingratingrating

112

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
20 min.
Smalec i dieta roślinna nie idą ze sobą w parze? Tak się tylko wydaje! Doskonałe smarowidło do ka...
Żeberka w glazurze
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
150 min.
Wykorzystaj sezon na grilla i przygotuj aromatyczne i pełne smaku żeberka w glazurze. Podane z od...
Burgery wegetariańskie z kaszą i cukinią
ratingratingratingratingrating

17

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Czy dieta wegetariańska lub wegańska musi oznaczać rezygnację z klasycznych oraz pysznych potraw...
Meksykański kurczak w sosie mole (czekoladowym) - VIDEO
ratingratingratingratingrating

16

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Udka z kurczaka umyj i wysusz. Usuń skórę i kości tak, by pozostało samo mięso.