Dodaj do ksiązki kucharskiej Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Drukuj Pobierz PDF
minut 2 osób łatwe Autor: przepisy.pl

Surówka z kiszonej kapusty - składniki:

  • jogurt - 100 gramów
  • śmietana - 100 gramów
  • sok pomarańczowy - 75 mililitrów
  • suszone morele - 5 sztuk
  • sól i pieprz do smaku
  • olej - 1 łyżka

Surówka z kiszonej kapusty - Sposób przygotowania:

  1. Suszone owoce mocz przez 4 godziny w soku pomarańczowym.
  2. Później pokrój je na małe kawałki. Wymieszaj z kiszoną kapustą.
  3. Sok pozostały z moczenia owoców wymieszaj z pozostałymi składnikami do dressingu.
Dodaj do książki kucharskiej

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Suszone owoce mocz przez 4 godziny w soku pomarańczowym.

2

Później pokrój je na małe kawałki. Wymieszaj z kiszoną kapustą.

3

Sok pozostały z moczenia owoców wymieszaj z pozostałymi składnikami do dressingu.

  • 4
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    BÓB W ROLI GŁÓWNEJ. SAŁATKI I INNE.

    Jeżeli mieliście jakiekolwiek wątpliwości co do warzyw to sezon letni jest najlepszym moment...

    Zobacz więcej
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    LETNIE WARZYWA. NIEWYCZERPANE BOGACTWO

    Jeżeli mieliście jakiekolwiek wątpliwości co do warzyw to sezon letni jest najlepszym moment...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ: