Dodaj do ksiązki kucharskiej Farsz do pierogów ruskich

Farsz do pierogów ruskich

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób średnie Autor: Grace w kuchni

Farsz do pierogów ruskich - składniki:

  • Ziemniaki duże - 1 kilogram
  • jajka - 2 sztuki
  • biały ser - 500 gramów

Farsz do pierogów ruskich - Sposób przygotowania:

  1. Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.
  2. Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.
  3. Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.
Dodaj do książki kucharskiej

FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.

2

Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.

3

Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH SMAŻONA CEBULA KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    SOS POMIDOROWY, CZYLI OJCIEC WSZYSTKICH WŁOSKICH SOSÓW (PRAWIE WSZYSTKICH :) )

    Klasyczny, najprostszy sos pomidorowy to wyjściowa baza dla innych sosów. Dodanie tylko kilk...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Sałatka warzywna z tuńczykiem, Tortilla, PO GRECKU, Chutney pomidorowy, Przepis z Kurczak marynata, łatwy przepis na pieczeń, Przepis z ziemniaki ugotowane, Lussi, Ziemniaczana zapiekanka z serem, Łopatka z warzywami , Surówka z kapusty pekińskiej, Kalafior, makaron z warzywami z patelni, Ryż smażony z warzywami, Pomidorowe babeczki, Zupa pomidorowa, Zapiekanka z młodych warzyw, Zupa grzybowa, obiad gotowany, Zupa ostro - kwaśna z krewetkami, Grillowany indyk i cukinia, Przepis z makaron z, Zapiekanka makaronowa z sosem pomidorowym, sałatka z fileta z kurczaka, Przepis z sos carbonare, mozzarella knorr, Pierś z kurczaka, Zupa z soczewicy, Przepis z smażony zó, Zapiekanka z ziemniaków, mięsa i pieczarek, z fileta, Steki rybne po tajsku, Zapiekanka z ziemniaków, mięsa i pieczarek, Sałatka z papryki czerwonej, Przepis z krem z czerwonej cebuli, Polędwiczka z grzybami, Karp, Szczupak faszerowany, Schabowy z ryżem i warzywami , Ogórek, Makaron, drobiowa, Przepis z zupa z młodych buraczków, Zupa ogórkowa, Domowe wrapy, Makaron z boczkiem i ziołami , Barszcz, Ryba po grecku, pierogi z mięsem farsz, Udka kurczaka z czosnkiem, Mazurek, Spaghetti Bolognese, SPAGETTI, Kurczak z cytrusami, Przepis z pieczony schab plastry -, Klopsy w sosie Neapolitańskim, Przepis z ricotta z makaronem, Piersi z kurczaka w cieście francuskim, Przepis z piers z kurczaka z papryka na patelni, leczo z wołowiną, Pstrąg, Gulasz po polsku - VIDEO, Sałatka Gyros, Sos beszamelowy