Dodaj do ksiązki kucharskiej Farsz do pierogów ruskich

Farsz do pierogów ruskich

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób średnie Autor: Grace w kuchni

Farsz do pierogów ruskich - składniki:

  • Ziemniaki duże - 1 kilogram
  • jajka - 2 sztuki
  • biały ser - 500 gramów

Farsz do pierogów ruskich - Sposób przygotowania:

  1. Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.
  2. Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.
  3. Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.
Dodaj do książki kucharskiej

FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.

2

Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.

3

Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH SMAŻONA CEBULA KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    DZICZYZNA LUBI WINO, CZYLI MIĘSO, KTÓRE ROZPŁYWA SIĘ W USTACH

    Jeśli już mówimy o gotowaniu z winem, musimy pamiętać o jednej zasadniczej sprawie. Otóż nie...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Pierogi, Węgierski gulasz z kaszą gryczaną , Placek po zbójnicku pachnący tymiankiem, kurczak latwy, Zupa pieczarkowa, Dania z ryżem, ciasto cy, Zupa cebulowa, kurczak por smietana, Owocowo-ziołowa sałatka serowa, Lasagne, Smażone jajko, czerwony ryż, Przepis z salatki na grill, Lasagne, Pasta do chleba z kiełków pszenicy, Soczyste polędwiczki wieprzowe z sosem śmietanowo - majonezowym, Gulasz z kaszą kuskus , Przepis z knorr kurczak oliwa, Przepis z filety z dorsza, Ziołowe risotto z grzybami, Tłusty czwartek, sera camembert, Sos kurkowy, cannelloni z serem, Sałatka gyros warstwowa, Mielone, łatwa zupa pomidorowa, cukinia zawijana, Zapiekanka śląska, ser w ziolach, Zapiekanka z kaszą, fix spaghetti knorr, Ziemniaki zapiekane w ziołach, Sałatka z kurczakiem i ananasem - VIDEO, Makaron, Przepis z poledwiczki drobiowe, Spaghetti a la carbonara, Delikatny schab, Grillowane awokado z krewetkami, Jajecznica firmowa II, kotlety do hamburgerów przepis, ryby smazone, Smaczna fasola z mięsem, Pieczony schab z dynią i majerankiem, Przystawki, Kokilki ze szparagami i szynką parmeńską , Krem brokułowy, Zupa gulaszowa, Barszcz biały, Szybki obiad, Pieczona karkówka w kruszonym pieprzu, Zupa grzybowa, Sałatka szpinakowa z dynią i sosem malinowym, Wrap z pastą jajeczną, kurczakiem wędzonym i kukurydzą, Duszona jagnięcina z fasolką , Zupa krem z dyni - VIDEO, Leczo - VIDEO , Ryba po grecku, gołąbki bez mięsa, Potrawka z kurczaka z brokułami, pierogi-z-kapusta, Przepis z knorr z pieczarkami, Pulpety w sosie pieczarkowo-serowym