Dodaj do ksiązki kucharskiej Farsz do pierogów ruskich

Farsz do pierogów ruskich

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób średnie Autor: Grace w kuchni

Farsz do pierogów ruskich - składniki:

  • Ziemniaki duże - 1 kilogram
  • jajka - 2 sztuki
  • biały ser - 500 gramów

Farsz do pierogów ruskich - Sposób przygotowania:

  1. Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.
  2. Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.
  3. Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.
Dodaj do książki kucharskiej

FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.

2

Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.

3

Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH SMAŻONA CEBULA KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    WIELKANOCNA PIECZEŃ. FASZEROWANA GĘŚ.

    Jeżeli w poniedziałek świąteczny zapraszacie gości na obiad to proponuję zaskoczyć ich nieco...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Zapiekane żeberka z musztardą i rozmarynem, Przepis z mielone z cebula, smażony na patelni, Przepis z pyszna ryba na obiad, Wolno pieczona jagnięcina , Sosy, Polędwiczki, Kasza, Gyros, Risotto, Kebab w kajzerce, Przepis z Opakowanie Ciasta Francuskiego, Deser z lodami kokosowymi "Wieloryb", Przekąski, Zupa pieczarkowa, Przepis z obiady gotowane na parze - -, Grillowany kurczak na ostro, Zupa cebulowa z kulkami mięsnymi i serkiem topionym, Ciasto na pierogi, Bigos - VIDEO, pieczone mięso od szynki, Przepis z polski przepis na obiad, Proste kotleciki z jajka, Przepis z oliwa z czosnkiem, Łosoś po polsku I, Przepis z Łyżka posiekanej natki pietruszki, Zapiekany kalafior z pieczarkami , Zielona sałatka z cukinii, Słoniowe kopytasy, Makaron ze śmietaną i cukrem, Sałatka grecka, Przepis z sałatka meksykańska z ryżem, obiad z kasza, Sałatka z makrelą , Przepis z meksykanska zupa, Przepis z zięmniaki, Spaghetti cztery sery , Deser dla dzieci "Pingwinek", Pasztet, Świąteczna sałatka jarzynowa z majonezem, Naleśniki chińskie - VIDEO, sałatka makaronem, Kofta z sosem paprykowo-ziołowym, Gulasz wołowy z kalafiorem, Sałatka marchew i pomarańcza, Przepis z Sałatka z kawałkami piersi kurczaka, Carbonara, Sałatki z kurczakiem, Sałatka z kapusty pekińskiej , Sałatka kebab - VIDEO, Lekka zupa pomidorowa, Zapiekanki, Przepis z mieso mielone z warzywami, Sałatka z pomarańczami i kozim serem, Przepis z ser do nalesnikow, Szynka w orzechach, zapiekane ziemniaki z kurczakiem, Spaghetti Bolognese extra ziołowe, Koźlina zapiekana z brukselką w sosie jogurtowym, Bigos domowy, Barszcz, Przepis z nalesniki z szpinakiem, Przepis z udziec z kurczaka, Surówka z kapusty, jabłek i marchwi