Dodaj do ksiązki kucharskiej Farsz do pierogów ruskich

Farsz do pierogów ruskich

Drukuj Pobierz PDF
30 minut 4 osób średnie Autor: Grace w kuchni

Farsz do pierogów ruskich - składniki:

  • Ziemniaki duże - 1 kilogram
  • jajka - 2 sztuki
  • biały ser - 500 gramów

Farsz do pierogów ruskich - Sposób przygotowania:

  1. Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.
  2. Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.
  3. Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.
Dodaj do książki kucharskiej

FARSZ DO PIEROGÓW RUSKICH - SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1

Ziemniaki ugotować. Następnie ostudzić i utłuc.

2

Posiekaną cebulę usmażyć na złoty kolor. Po przestudzeniu dodać do ziemniaków.

3

Do ziemniaków z cebulą dodać ser oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. Ewentualnie do smaku dodatkowo przyprawić. Farsz wykorzystać do pierogów lub naleśników.

  • 4
  • PRZEPISY Z PRODUKTEM

    PRZYPRAWA W MINI KOSTKACH SMAŻONA CEBULA KNORR

    Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
    Zobacz przepisy
  • GOTUJEMY NA BLOGU!

    ORZEŹWIAJĄCE LETNIE ZUPY. TRADYCYJNY POLSKI CHŁODNIK Z BURAKÓW.

    Dziś chciałbym oddać honory naszej tradycyjnej zupie na zimno czyli chłodnikowi z burakami l...

    Zobacz więcej

KOMENTUJ TEN PRZEPIS, DZIĘKI TEMU DASZ ZNAĆ INNYM I ROZPOCZNIESZ DYSKUSJĘ:

NAJCZĘŚCIEJ WYSZUKIWANE PRZEPISY

Smoothie z papają, Ryba, Proste kotleciki z jajka, Kąski na raz, dwa, Obiad, Zupa z dyni, Przepis z placki po wegiersku na ostro, Lody Caffe Latte z gorącą czekoladą, Pierogi z jagodami, Przepis z filet z dorsza, ryż z kurczakiem, Cukinia po tunezyjsku na ostro, Oryginalne włoskie ciasto na pizzę, Sałatka z porów, Kalafior, makaron faszerowany miesem mielonym, Kotlety ziemniaczane, Makaron kolanka z mięsem mielonym w sosie pomidorowym i z parmezanem, Placek po zbójnicku z sarniną, zapiekanka makaron pieczarki, Polędwiczka z grzybami, Pierś z kurczaka pieczona, Sos czosnkowy, Barszcz, sałatka z fasolką zieloną, Przystawki, łosoś z kawiorem, Faszerowane udka z kurczaka z sałatką - VIDEO, Przepis z łosoś swiezy, Oryginalne włoskie ciasto na pizzę, Surówka z kapusty pekińskiej z paluszkami krabowymi i słodkimsosem chilli, Krewetki na ostro, Pstrąg, FASOLA BOCZEK, Makaron, Pyszne placki ziemniaczane, Sałatka pomidorowa z malinami do obiadu , Włoska sałatka caprese z malinami , Zupa pomidorowa, kurczak ostro, Zupa z soczewicy, Przepis z kieszonki z piersi kurczaka -, Pancakes,placuszki kaczora Donalda, sos do paluszków rybnych, Przyprawione czerwone owoce z lodami Carte d'Or Crème Brûlée, posiekany ząbek czosnku, Przepis z przyprawy do kaczki, Golonka, Przepis z przepis na potrawkę z kurczaka, Zupa Harira z ciecierzycą, schab z koscia przepisy, Sałatka Cezar - VIDEO, Karkówka z duszoną cebulą , Indyk, Zupa ogórkowa - VIDEO, Barszcz biały, Krupnik, Klopsiki z papryką i kaparami, Przepis z sałatka curry z makaronem, fasola czerwona z puszki, Sałatka arbuzowa ze słonecznikiem , Przepis z krewetki PRZYSTAWKA, Sałatka grecka z fetą, Przepis z krem ze szpinaku