przyprawy do watrobki
71 przepisów
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: przyprawy do watrobki (71) 
średnie
60 min.
To delikatny, mięciutki pasztet, który z łatwością zrobisz w domu w zaledwie godzinę, ponieważ ni...
trudne
60 min.
Zdejmij z udek skórę, rozetnij mięso pośrodku i za pomocą ostrego noża usuń kości...
łatwe
30 min.
Najsmaczniejsze i najchętniej jedzone podroby w Polsce to drobiowa i wieprzowa smażona wątróbka...
średnie
60 min.
Obierz jabłka, pokrój w ćwiartki. Cebulę pokrój w cząstki i całość podsmaż na patelni...
łatwe
30 min.
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka...
łatwe
30 min.
Wątróbka ma specyficzny, lekko gorzkawy smak, przez co niektórzy za nią nie przepadają. Jednak pr...
łatwe
30 min.
Zazwyczaj wątróbkę wieprzową podsmaża się na patelni z dużą ilością cebulki. Jeśli jednak masz oc...
łatwe
35 min.
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczni...
łatwe
45 min.
Wątróbka z jabłkami i dodatkiem suszonych owoców, podlana winem i podana z ciemnym sosem to dla k...
łatwe
45 min.
Wątróbka to prawdziwy rarytas dla wielbicieli podrobów. W dobrych sklepach mięsnych dostaniesz wą...
średnie
45 min.
Oczyść wątróbki i pokrój na średnie kawałki. Pokrój również cebulę.
średnie
60 min.
Umyj mięso. Zalej wodą, lekko posól i ugotuj pod przykryciem.
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
średnie
90 min.
Są takie potrawy, których boisz się przyrządzać, bo myślisz, że to za trudne? Przecież zawsze moż...
łatwe
60 min.
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak że...
średnie
60 min.
Chcesz przyrządzić iście królewskie i wykwintne danie? Mamy dla Ciebie coś specjalnego. Oto przep...
średnie
90 min.
Świąteczny stół bez pasztetu? Nie ma mowy! Zwłaszcza że przyrządzenie tego dania w zaciszu domowe...
łatwe
90 min.
Kurczak faszerowany po polsku to danie, które robi wrażenie! Sekret jego smaku kryje się w odpowi...
łatwe
90 min.
Do przyrządzania pasztetu przeważnie wykorzystuje się mięso mieszane, np. cielęce z boczkiem, dro...
łatwe
60 min.
Mięso pokrój w centymetrowe grubości kotlety, ułóż pomiędzy dwoma warstwami folii i dokładnie roz...
łatwe
45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
średnie
90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
średnie
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
średnie
90 min.
Idealny pasztet domowy powinien zawierać różne rodzaje mięsa: wieprzowe i wołowe, trochę boczku l...
łatwe
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
trudne
90 min.
Pieczona gęś z kasztanami lub jabłkami to bardzo elegancka potrawa, które z pewnością sprawdzi si...
łatwe
90 min.
Szukasz pomysłu na coś naprawdę „wow”? Potrzebujesz nietuzinkowej propozycji na obiad w dużym, ro...