przyprawy do watrobki
82 przepisy
Filtrowanie:Sortowanie:
Filtrowanie: wyczyść filtry
Sortowanie:
Przepisy z: przyprawy do watrobki (82) 
średnie
60 min.
To delikatny, mięciutki pasztet, który z łatwością zrobisz w domu w zaledwie godzinę, ponieważ ni...
łatwe
30 min.
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka...
łatwe
30 min.
Najsmaczniejsze i najchętniej jedzone podroby w Polsce to drobiowa i wieprzowa świeżutka smażona...
łatwe
30 min.
Wątróbka ma specyficzny, lekko gorzkawy smak, przez co niektórzy za nią nie przepadają. Jednak pr...
łatwe
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
łatwe
45 min.
Wątróbka to prawdziwy rarytas dla wielbicieli podrobów. W dobrych sklepach mięsnych dostaniesz wą...
łatwe
45 min.
Wątróbka z jabłkami i dodatkiem suszonych owoców, podlana winem i podana z ciemnym sosem to dla k...
łatwe
30 min.
Zazwyczaj wątróbkę wieprzową podsmaża się na patelni z dużą ilością cebulki. Jeśli jednak masz oc...
łatwe
35 min.
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczni...
średnie
90 min.
Są takie potrawy, których boisz się przyrządzać, bo myślisz, że to za trudne? Przecież zawsze moż...
łatwe
60 min.
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak że...
średnie
60 min.
Musi gotować się długo, im dużej tym lepiej. Musi być tłusty – tak, by pływały na nim tzw. oka. K...
trudne
90 min.
Pieczona gęś z kasztanami lub jabłkami to bardzo elegancka potrawa, które z pewnością sprawdzi si...
łatwe
90 min.
Faszerowane mięso to świetny sposób na wystawne danie. Zainspiruj się i przygotuj kurczaka po pol...
średnie
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
średnie
90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
łatwe
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
średnie
90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
łatwe
90 min.
Do przyrządzania pasztetu przeważnie wykorzystuje się mięso mieszane, np. cielęce z boczkiem, dro...
łatwe
45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
średnie
90 min.
Świąteczny stół bez pasztetu? Nie ma mowy! Zwłaszcza że przyrządzenie tego dania w zaciszu domowe...
łatwe
90 min.
Szukasz pomysłu na coś naprawdę „wow”? Potrzebujesz nietuzinkowej propozycji na obiad w dużym, ro...