przyprawy do watrobki

84 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: przyprawy do watrobki (84)

Pasztet z wątróbki
ratingratingratingratingrating

18

difficulty

średnie

60 min.
To delikatny, mięciutki pasztet, który z łatwością zrobisz w domu w zaledwie godzinę, ponieważ ni...
Pasztet z wątróbki drobiowej
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

łatwe

30 min.
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka...
Udka z wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

trudne

60 min.
Wątróbka drobiowa z jabłkiem
ratingratingratingratingrating

43

difficulty

łatwe

30 min.
Najsmaczniejsze i najchętniej jedzone podroby w Polsce to drobiowa i wieprzowa świeżutka smażona...
Wątróbka duszona w sosie z cebulką
ratingratingratingratingrating

34

difficulty

łatwe

30 min.
Wątróbka ma specyficzny, lekko gorzkawy smak, przez co niektórzy za nią nie przepadają. Jednak pr...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

łatwe

60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Karkówka z wątróbką
ratingratingratingratingrating

13

difficulty

średnie

60 min.
Wątróbka drobiowa
ratingratingratingratingrating

36

difficulty

łatwe

45 min.
Wątróbka to prawdziwy rarytas dla wielbicieli podrobów. W dobrych sklepach mięsnych dostaniesz wą...
Wątróbka z jabłkami
ratingratingratingratingrating

20

difficulty

łatwe

45 min.
Wątróbka z jabłkami i dodatkiem suszonych owoców, podlana winem i podana z ciemnym sosem to dla k...
Wątróbka wieprzowa
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

łatwe

30 min.
Zazwyczaj wątróbkę wieprzową podsmaża się na patelni z dużą ilością cebulki. Jeśli jednak masz oc...
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
ratingratingratingratingrating

6

difficulty

łatwe

35 min.
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczni...
Pasztet z wątróbek a la foie gras
ratingratingratingratingrating

10

difficulty

średnie

90 min.
Są takie potrawy, których boisz się przyrządzać, bo myślisz, że to za trudne? Przecież zawsze moż...
Tatar żydowski
ratingratingratingratingrating

8

difficulty

łatwe

60 min.
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak że...
Rosół królewski
ratingratingratingratingrating

75

difficulty

średnie

60 min.
Musi gotować się długo, im dużej tym lepiej. Musi być tłusty – tak, by pływały na nim tzw. oka. K...
Kurczak po polsku
ratingratingratingratingrating

28

difficulty

łatwe

90 min.
Faszerowane mięso to świetny sposób na wystawne danie. Zainspiruj się i przygotuj kurczaka po pol...
Pieczona gęś z kasztanami (lub jabłkami)
ratingratingratingratingrating

13

difficulty

trudne

90 min.
Pieczona gęś z kasztanami lub jabłkami to bardzo elegancka potrawa, które z pewnością sprawdzi si...
Pasztet domowy
ratingratingratingratingrating

97

difficulty

średnie

90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
Pasztet z królika
ratingratingratingratingrating

39

difficulty

średnie

90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
Pasztet domowy z indyka
ratingratingratingratingrating

46

difficulty

łatwe

90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
ratingratingratingratingrating

34

difficulty

średnie

90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
Tradycyjny pasztet z sosem majonezowo-chrzanowym
ratingratingratingratingrating

26

difficulty

łatwe

90 min.
Dobry pasztet stanowi doskonałe urozmaicenie śniadania, kolacji, a także imprezowego menu, które...
Pasztet mieszany
ratingratingratingratingrating

53

difficulty

łatwe

90 min.
Do przyrządzania pasztetu przeważnie wykorzystuje się mięso mieszane, np. cielęce z boczkiem, dro...
Steki wołowe faszerowane prawdziwkami i śliwką
ratingratingratingratingrating

5

difficulty

łatwe

45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
Pasztet z przepiórczym jajem, żurawiną i orzeszkami
ratingratingratingratingrating

3

difficulty

średnie

90 min.
Świąteczny stół bez pasztetu? Nie ma mowy! Zwłaszcza że przyrządzenie tego dania w zaciszu domowe...
Królik faszerowany
ratingratingratingratingrating

1

difficulty

trudne

90 min.
Pieczone prosię z kaszą gryczaną
ratingratingratingratingrating

1

difficulty

łatwe

90 min.
Szukasz pomysłu na coś naprawdę „wow”? Potrzebujesz nietuzinkowej propozycji na obiad w dużym, ro...