przyprawy do watrobki

82 przepisy

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy z: przyprawy do watrobki (82)

Pasztet z wątróbki
ratingratingratingratingrating

18

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
To delikatny, mięciutki pasztet, który z łatwością zrobisz w domu w zaledwie godzinę, ponieważ ni...
Pasztet z wątróbki drobiowej
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Pasztet z wątróbki drobiowej to delikatna wersja popularnego dania. Ta część kurczaka lub indyka...
Udka z wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
60 min.
Wątróbka drobiowa z jabłkiem
ratingratingratingratingrating

43

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Najsmaczniejsze i najchętniej jedzone podroby w Polsce to drobiowa i wieprzowa świeżutka smażona...
Wątróbka duszona w sosie z cebulką
ratingratingratingratingrating

34

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Wątróbka ma specyficzny, lekko gorzkawy smak, przez co niektórzy za nią nie przepadają. Jednak pr...
Wątróbka drobiowa
ratingratingratingratingrating

36

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Wątróbka to prawdziwy rarytas dla wielbicieli podrobów. W dobrych sklepach mięsnych dostaniesz wą...
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Zrazy wołowe faszerowane wątróbką to doskonała propozycja obiadowa dla wszystkich tych, którzy lu...
Karkówka z wątróbką
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Wątróbka z jabłkami
ratingratingratingratingrating

20

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Wątróbka z jabłkami i dodatkiem suszonych owoców, podlana winem i podana z ciemnym sosem to dla k...
Wątróbka wieprzowa
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Zazwyczaj wątróbkę wieprzową podsmaża się na patelni z dużą ilością cebulki. Jeśli jednak masz oc...
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
ratingratingratingratingrating

6

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej to idealna przekąska na przyjęcia. Zanim jednak zaczni...
Pasztet z wątróbek a la foie gras
ratingratingratingratingrating

10

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Są takie potrawy, których boisz się przyrządzać, bo myślisz, że to za trudne? Przecież zawsze moż...
Tatar żydowski
ratingratingratingratingrating

8

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
Tatar to popularna potrawa, która może stanowić bardzo smaczną przystawkę na przyjęciu. Jednak że...
Rosół królewski
ratingratingratingratingrating

75

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
Musi gotować się długo, im dużej tym lepiej. Musi być tłusty – tak, by pływały na nim tzw. oka. K...
Pieczona gęś z kasztanami (lub jabłkami)
ratingratingratingratingrating

13

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
Pieczona gęś z kasztanami lub jabłkami to bardzo elegancka potrawa, które z pewnością sprawdzi si...
Kurczak po polsku
ratingratingratingratingrating

28

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Faszerowane mięso to świetny sposób na wystawne danie. Zainspiruj się i przygotuj kurczaka po pol...
Pasztet z królika
ratingratingratingratingrating

39

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Królik, kiedyś goszczący na polskich stołach regularnie, dziś jest mięsem bardzo niedocenianym. A...
Pasztet domowy
ratingratingratingratingrating

101

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Jaki jest pasztet idealny? Zawiera różnorodne mięso, wieprzowe i wołowe, trochę boczku lub słonin...
Pasztet domowy z indyka
ratingratingratingratingrating

47

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Czasami warto poświęcić trochę czasu, by upiec domowy pasztet – jest dużo smaczniejszy od tego ku...
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
ratingratingratingratingrating

35

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Pasztet z dodatkiem grzybów leśnych jest bardziej kremowy od tego zrobionego wyłącznie z mięsa i...
Pasztet mieszany
ratingratingratingratingrating

54

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Do przyrządzania pasztetu przeważnie wykorzystuje się mięso mieszane, np. cielęce z boczkiem, dro...
Steki wołowe faszerowane prawdziwkami i śliwką
ratingratingratingratingrating

5

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
Prawdziwki, śliwki suszone i igiełki świeżego rozmarynu – to wyjątkowo wykwintne trio, które doda...
Pasztet z przepiórczym jajem, żurawiną i orzeszkami
ratingratingratingratingrating

3

stopień trudności

średnie

czas przygotowania
90 min.
Świąteczny stół bez pasztetu? Nie ma mowy! Zwłaszcza że przyrządzenie tego dania w zaciszu domowe...
Królik faszerowany
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

trudne

czas przygotowania
90 min.
Pieczone prosię z kaszą gryczaną
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
Szukasz pomysłu na coś naprawdę „wow”? Potrzebujesz nietuzinkowej propozycji na obiad w dużym, ro...