Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel
banner

Tymczasowo, do produkcji majonezów Hellmann’s nie możemy pozyskiwać jaj z chowu na wolnym wybiegu, z powodu obecnego wymogu trzymania kurcząt w budynkach, aby chronić je przed ptasią grypą.

Gęsty, kremowy, po prostu pyszny. Taki jest majonez Hellmann’s. I pomyśleć, że nie mielibyśmy szansy cieszyć się jego smakiem, gdyby Richard Hellmann w 1912 roku wsiadł - tak jak planował - na pokład Titanica! Na szczęście dla wszystkich wielbicieli jajek w majonezie i sałatek, w ostatniej chwili zmienił swoje plany, uniknąwszy tym samym udziału w feralnym rejsie. Jak więc narodziła się i rozwijała marka z legendarną niebieską wstążką na etykiecie?

Czytaj więcej

wstazka

NASZE PRODUKTY

Odkryj wyjątkowe smaki,
które odmienią charakter Twojej kuchni!

ZOBACZ WIĘCEJ

KUCHARZ RADZI

Nie wiesz jakiego sosu użyć? Zastanawiasz się, czy dressing będzie pasował do potrawy? Chcesz poznać nietypowe połączenia potraw z majonezem? Nie trać czasu, przed Tobą cały kulinarny świat do odkrycia! Skorzystaj z wiedzy naszego kucharza. Wybierz „Sprytne rozwiązanie” lub „Szybko i wykwintnie”. Znajdziesz to, czego szukasz.

PRZEPIS NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Przed Tobą najlepsze przepisy z dodatkiem majonezu, ketchupu oraz zimnych sosów. Każda okazja jest dobra, żeby spróbować czegoś nowego. Przyjemnego odkrywania!

ZERO WASTE

Skorzystaj z naszych przepisowych par i gotuj w duchu

Zero Waste. Nic się nie zmarnuje

SPRAWDŹ PRZEPISY
zero-wastezero-waste